HomeНовиниВ РайоніНа Володимиреччині – нова громадська рада

На Володимиреччині – нова громадська рада

( 0 Votes )

11 представників громадських організацій району взяли участь в роботі засідання установчих зборів громадської ради нового скликання. Це члени профспілкових комітетів, благодійних організацій, творчих та професійних спілок та інших товариств і установ. Усі виявили бажання працювати над позитивними змінами на Володимиреччині.

 

Шляхом голосування члени установчих зборів визначили кількісний склад громадської ради при райдержадміністрації. До неї увійшли усі присутні, тобто ті організації, які в установленому порядку та у визначений час подали пакет необхідних документів.

Головою громадської ради при Володимирецькій райдержадміністрації на 2013-2014 роки було знову обрано голову правління Володимирецької молодіжної районної громадської організації «Школа відповідального батьківства» Сергія Буравського, заступником голови громадської ради обрано голову Володимирецької районної організації профспілки працівників освіти і науки України Віталія Друзя.

Відтак, вже найближчим часом після затвердження її складу головою райдержадміністрації Володимиром Ткачуком члени громадської ради зберуться на своє засідання. На ньому визначатимуть першочергові питання, що потребують вирішення.

До цього громадська рада складалася з 13 представників інституту громадянського суспільства Володимиреччини. Термін її повноважень становив два роки. За словами заступника голови райдержадміністрації Ярослава Березюка, такий формат співпраці влади та громадськості вже показав свою дієвість. Зокрема, активні члени громадської ради долучалися до обговорення та розробки нормативних документів, відтак, висловлювали офіційну позицію мешканців краю щодо запропонованих реформ, програм і проектів.

 

Начальник відділу внутрішньої політики,

зв’язків із засобами масової інформації та

громадськістю апарату райдержадміністрації                         Віктор ІЩИК

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.