HomeНовиниВ РайоніОбрано голову Володимирецького районного суду

Обрано голову Володимирецького районного суду

( 0 Votes )

 

 

На Володимиреччині відбулись чергові збори суддів районного суду. Новим головою Володимирецького  районного суду став суддя  Закревський Леонід Володимирович.

 

Біографія новообраного судді

Народився Закревський Леонід Володимирович 30 березня 1965 року, освіта вища; в 1990 році закінчив Горьківську вищу школу МВД СРСР; спеціальність «Правознавство», кваліфікація «Юрист»; з 9 жовтня 2010 року до 8 серпня 2017 року займав посаду судді Володимирецького районного суду Рівненської області.

 

Декларація про доходи судді

У декларації за 2016 рік суддя зазначив дружину – Закревську Оксану Степанівну, дочку – Закревську Катерину Леонідівну, сина – Закревського Віталія Леонідовича та тестя- Каразія Степана Федоровича.

Із нерухомого майна суддя володіє лише одною земельною ділянкою площею 25 метрів квадратних. Право на цю ділянку отримав суддя у 2016 році.

Дружинна судді має у власності квартиру у місті Вараш, колишня назва Кузнецовськ. Закревська Оксана набула права власності на  квартиру 26 травня 2009 року. Вартість на дату набуття квартири в декларації невказана.

Найбільше нерухомого майна має тесть судді. Каразій Степан має у власності житловий будинок  площею 317,07 квадратних метри, набуття власності з 29 грудня 2012 року. Ціна в момент набуття прав на майно незазначена у декларації. Будинок розташований у місті Вараш.

Ще тесть судді Закревського Леоніда Володимировича має дві земельних ділянки площею 1000 метрів квадратних та 500 метрів квадратних відповідно. Ці земельні ділянки також знаходяться у місті Вараш Рівненської області.

Автомобілі сім’ї судді

Щодо рухомого майна, тут суддя вказав ціну автомобілів на дату набуття у власність. Дружина судді Закревська Оксана їздить на автомобілі Volkswagen Passat 2013 року випуску. Вартість на момент набуття авто становила 405 тисяч 640 гривень.

Сам суддя їздить на скромнішому автомобілі марки  Mercedes A-140 2003 року випуску. У власність цей автомобіль придбав декларант 10 жовтня 2015 за 140 тисяч 908 гривень

 

Доходи сім’ї судді

Дохід самого судді складається із кількох джерел. Заробітна плата судді за 2016 рік склала трохи більше 192 тисяч гривень. Ще суддя отримує пенсію, яка за декларований рік склала більше 117 тисяч гривень. Зауважимо, що суддя вніс у декларацію свою пенсію через 9 днів після оприлюднення декларації. Можна припустити, що суддя думав що пенсію не потрібно декларувати.

Ще маже півмільйона гривень, а саме – 450 тисяч гривень суддя отримав у 2016 році продавши нерухоме майно, що саме у декларації не зазначено.

Ще суддя задекларував пенсію свого тестя, яка склала у сумі – 27 тисяч 646  гривень, і у кілька разів менша ніж пенсія у судді. Декларант вказав заробітну плату своєї дружини, яка менша у три рази від заробіної плати судді – 60 тисяч 746 гривень.  Також, суддя задекларував у своїй декларації стипендію свого сина, яка у сумі склала – 3 тисячі 800 гривень.

За матеріалами сайту kolona.net (https://www.kolona.net/obrano-golovu-volodimireckogo-rajjonnogo-sudu/).

 

У вас недостатньо прав для коментування.