HomeНовиниВ РайоніАкція "День доброти" від Володимирецького БШЮ

Акція "День доброти" від Володимирецького БШЮ

( 0 Votes )

«Блаженніше давати, ніж брати» - говориться у Біблії. За таким принципом 12 лютого вихованці КПНЗ «Володимирецький районний БШЮ» провели загальноміську акцію «День доброти», приурочену до Міжнародного дня спонтанного прояву доброти, який щорічно відзначається 17 лютого.

 Для акції гуртківці заздалегідь виготовили мініатюрні сувої з добрими словами-побажаннями, оздобили побажаннями у вигляді паперових квіточок торбину з цукерками та розмалювали позитивними смайлами купу кольорових кульок. Тож у пообідній час такою-от яскравою вервечкою, з усмішками на обличчях та святковим «обмундируванням доброти» вихованці вирушили на центральну площу міста, щоб поділитися зернинками чуйності та ввічливості з перехожими. Вихованці навмисне проводили таку акцію раніше, аби якнайбільше людей дізналось про Міжнародний день спонтанного прояву доброти та змогло долучитись до неї. 

Також разом з керівниками гуртківці виготовили оголошення, в яких закликали приєднатися до акції усіх небайдужих. Жителі Володимиреччини сприйняли таку акцію позитивно. Вони з радістю витягали зі скриньки сувої з побажаннями, які обіцяли обов’язково виконати, та з усмішками та подивом на обличчях дякували за подаровану цукерочку. Хтось питав у дітей: «А що за свято?», хтось, зніяковівши та дякуючи, повертав дитині цукерку зі  словами «я квіточку заберу, а цукерка хай тобі буде», а хтось дивувався повітряній кульці, подарованій «просто так».

Хай там як, а читаючи у сувоях побажання «Поділіться своєю посмішкою», «Не забувайте про «дякую», «Зробіть комплімент тому, хто поруч», «Не скупіться на добрі слова», люди усміхалися, раділи, і від цієї доброї атмосфери ставав теплішим морозний лютневий день. І так хочеться вірити, що посіяні в цей день зернятка доброти до сердець стількох людей проростуть пагінцями чистого, доброго й вічного…

 

 
 
 
 
 
 
 

Вікторія ЧЕРПАК,

заввідділом КПНЗ «Володимирецький районний БШЮ»


 



 

У вас недостатньо прав для коментування.