HomeНовиниВ РайоніВолодимирецький РВК проводить набір на військову службу за контрактом

Володимирецький РВК проводить набір на військову службу за контрактом

( 0 Votes )


Шановні військовослужбовці, ветерани, пенсіонери військової служби, а також усі чоловіки! Колектив Володимирецького об’єднаного районного військового комісаріату щиро вітає Вас з Днем Захисника Вітчизни! Бажаємо Вам та Вашим родинам щастя, здоров’я, злагоди і кохання, завжди хорошого настрою, і невичерпної енергії на довгі роки.

 А також повідомляємо, що Володимирецький об’єднаний районний військовий комісаріат Рівненської області проводить набір громадян України (чоловіків та жінок) віком від 18 до 40 років на військову службу за контрактом у Збройних Силах України на посади рядового, сержантського і старшинського складу у військові частини А3814, А0409 (м. Н.Волинський), А2331 (м. В.Волинський), А0281 (м. Житомир), А 0284 (м. Львів), А2320 та А4591 (АР Крим), а також інші військові частини (в тому числі й частини м. Рівне). 

У військових частинах є можливість проживання в гуртожитках.

Вимоги до кандидата: відсутність притягнення до кримінальної відповідальності; придатність до військової служби за станом здоров’я; повна загальна середня освіта, або проходження строкової військової служби.

 Військовослужбовці контрактної служби, на відміну від військовослужбовців строкової служби, самі обирають місце служби, рід військ та військову професію.

Військовослужбовцям ЗСУ за контрактом держава гарантує: стабільне грошове забезпечення (в розмірі від 3600 грн.); одноразову матеріальну допомогу на протязі року; виплату грошового забезпечення на оздоровлення; безоплатне щоденне одноразове харчування (обід) та трьохразове під час несення служби в добовому наряді; пятиденний (40 год.) нормований робочий тиждень; безкоштовне медичне обслуговування у закладах МО України; безкоштовне речове забезпечення; професійне зростання; можливість безкоштовно здобувати цивільну вищу освіту у вищих військових навчальних закладах України; щорічну відпустку (від 30 до 45 діб);  відпочинок у санаторіях МО України; під час проходження військової служби за контрактом військовослужбовці мають можливість взяти участь у миротворчих операціях або інших заходах міжнародного військового співробітництва; пенсійне забезпечення.

Докладніша інформація за адресою: Володимирецький об’єднаний районний військовий комісаріат, смт Володимирець, вул. Грушевського, 60; тел. (03634) 2-33-27.


Андрій УСІК,

військовий комісар Володимирецького

об`єднаного районного військового комісаріату.

 

 


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.