HomeНовиниВ РайоніАктуальні новини Володимиреччини

Актуальні новини Володимиреччини

( 0 Votes )

У районі три пожежі за тиждень

28 серпня під вечір у с. Журавлине в приватному господарстві вогнем знищено дах та 5 м.кв. перекриття господарчої будівлі (дерев’яна, розмірами 5х13м., крита шифером) 1,5 т соломи в тюках і 6 т сіна. 1 АЦ МПК с. Мульчиці, 1АЦ МПК с. Більська Воля.

30 серпня ввечері у смт Володимирець по вул. Сагайдачного вогнем знищено 26 м2 покриття та перекриття неексплуатуючої без господарської будівлі (цегляна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 25х8м). 1 вересня у селі Довговоля в приватному господарстві вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття гаража та речі домашнього вжитку. Причини і збітки від пожеж встановлюються експертами.

 

У Вараші встановили нову фотозону

До Дня міста тут встановили нову фотозону. Це вже ледь не класичні літери, що формують фразу «Я ♥ Вараш» («Я люблю Вараш»), пророкуючи скоре засилля нових фоток у профілях мешканців та гостей.

 

Перевірили радіаційний фон

Рівненський ОЛЦ перевірив радіаційний фон у серпні на території Рівненщини. Результати досліджень свідчать, що розподіл середньомісячної потужності експозиційної дози гамма-випромінювання у серпні в області не перевищує природного фону. Так, середньомісячна потужність експозиційної дози гамма-випромінювання на території у серпні: м. Рівне 12 мкР/год, м. Вараш 12 мкР/год,  смт Володимирець 11 мкР/год, м. Дубровиця 14 мкР/год, смт Зарічне 13 мкР/год, м. Березне 13 мкР/год, м. Сарни 15 мкР/год, смт Рокитне 11 мкР/год

 

У Вараші відбудеться фестиваль народної творчості

Рівненський обласний фестиваль народної творчості та побуту «Барви Надстир’я» відбудеться 15 вересня у Вараші. Це щорічне свято жнивних традицій, що популяризує багатство українських звичаїв. Подія приурочена трудовим і творчим досягненням сільських громад. Проходитиме захід впродовж дня.

 

Директор ПТУ РАЕС розповів про набір

Цього року у ПТУ РАЕС вступило 90 новачків. Директор ПТУ Ярослав Березюк розповів: зараз а них навчається 180 учнів. Під час вступної кампанії найбільшою популярністю користувались спеціальності токар, електрогазозварник-контролер зварювальник робіт та слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування на базі дев’яти класів. Суттєво збільшився набір після 11-го класу: випускники шкіл обирали фах слюсаря реакторно-турбінного устаткування та слюсаря контрольно-вимірювальних приладів і автоматики.

 

У Вараші палало

У Вараші День знань відзначили, в прямому сенсі, «з вогником». Увечері 1 вересня на території шкільного стадіону Вараської ЗОШ №1 запалили «1-шовересневу ватру знань», яку потім загасили запрошені на захід надзвичайники.

 

Наші футболісти грали у Рокитному

2 вересня в рамках святкування Дня селища Рокитного відбувся Міжобласний турнір з міні-футболу серед ветеранів віком старше 40 років на призи БФ «НАШ КРАЙ». Участь у змаганнях взяли команди ветеранів Рівненської та Житомирської областей. В результаті ігор команда «Енергія» Володимирець посіла 3тє місце. Також було визначено кращим воротарем турніру гравця ФК «ЕНЕРГІЯ» Володимирець – Володимира Муравинця.

 

У Вараші перевіряли перевізників

Для узагальнення та вирішення проблемних питань у сфері пасажирських перевезень заст.начальника Вараського ВП С.Тимофіїв 28 та 29 серпня провів робочі зустрічі із керівниками та працівниками місцевих підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів на території Вараша (КП «Благоустрій» та транспортного цеху ВП «Рівненська АЕС»).

Під час зустрічей присутні обговорили проблеми, з якими під час здійснення пасажирських перевезень стикаються водії та поліцейські. С.Тимофіїв пояснив, що поліцейські під час відпрацювань здійснюють перевірку документів та особливу увагу звертають на технічний стан автобусів та дотримання ПДР водіями. Аби не перетворювати пасажирський транспорт на джерело підвищеної небезпеки, рекомендував транспортникам утримувати в належному санітарному і технічному стані автобуси, забезпечувати медичний контроль водіїв, бути уважними та дорогах, дотримуватись вимог законодавства з безпеки дорожнього руху та ПДР.

 

Неповнолітніх алкоголіків застукали «на гарячому»

1 вересня муніципальна варта Вараша у парку застала за розпиттям алкогольних напоїв неповнолітніх дівчат, вони виявились школярками і таким чином святкували початок навчального року. Поліція закликає батьків слідкувати за тим, як їхні діти проводять вільний час.

Вл.інф.

 

У вас недостатньо прав для коментування.