HomeНовиниВ РайоніВолодимирецький центр зайнятості провів день відкритих дверей для дітей сиріт

Володимирецький центр зайнятості провів день відкритих дверей для дітей сиріт

( 0 Votes )

Соціальна справедливість це загальновизнана цінність сучасного демократичного суспільства, яка на світовому рівні вважається основоположним принципом мирного та благополучного співіснування як в самих країнах, так і між різними країнами.

 Діти – наше майбутнє. І навряд чи когось прийдеться переконувати в тому, що від того, якими підростають сьогодні найменші громадяни нашої країни, таким буде і її майбутнє, коли ці діти стануть дорослими. Особливої уваги потребують діти, які мають свій особливий гіркий статус – мова про тих, у кого немає батьків… Адже такі діти з самого малечку не мають когось із рідних – чи то матері, чи то батька, а то й взагалі обох. Тому не дивно, що саме ця категорія малечі швидше дорослішає, швидше бачить наше життя таким, яким воно є насправді – і добрим, і світлим, і водночас – з усіма його великими і дрібними негараздами.

Служба зайнятості України не залишається на узбіччі цього процесу, й з нагоди відзначення Всесвітнього дня соціальної справедливості   20  лютого 2013 року в приміщенні Володимирецького районного центру зайнятості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за участю районного центру соціальних служб для сім’ї  та молоді проведено День відкритих дверей.      

Під час заходу відбулася презентація відеороликів про Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, робітничі професії, що користуються попитом на ринку праці та фільму «Історія прав людини». Присутні отримали інформаційні матеріали щодо пропаганди здорового способу життя,  надання соціальних послуг службою зайнятості та центром соціальних служб для сім’ї та молоді, а також кваліфіковані поради.

Метою таких заходів є проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо прав громадян, послуг, які надаються службою зайнятості, надання практичної допомоги соціально незахищеним верствам населення.

Діти не повинні бути обділені увагою дорослих. Для цього й закликаються всі керівники підприємств, успішні підприємці, усі, кому не байдужа сирітська доля і, безумовно, представники влади всіх рівнів. Кожен день починайте з думки, що ще не зроблено для дітей. І це стане законом нашої дорослої уваги до тих, кому бажаємо справді щасливого і доброго майбутнього.

 

 

 

Заступник директора                                             Т. РЯБЧЕНКО


 

У вас недостатньо прав для коментування.