HomeНовиниВ РайоніСучасний ігровий майданчик з’явився у Воронках (+фото)

Сучасний ігровий майданчик з’явився у Воронках (+фото)

( 0 Votes )

Подарував його землякам бізнесмен Віктор М’ялик

Ось так виглядає тепер шкільне подвір’я Воронківського НВК: як ігрова зона з елементами спортивної підготовки для дітей молодших класів. З ранку до вечора тут не стихає дитячий гамір і сміх; діти залюбки проводять тут своє дозвілля.

А подарував його рідному селу минулого тижня меценат і благодійник Віктор М’ялик. Каже, що давно хотів порадувати малечу, адже добре знає наскільки популярні такі ігрові майданчики серед дітей, бо ж і сам є власником приватних навчальних закладів.

– Я в цьому селі народився, я в цю школу ходив, – каже Віктор Ничипоровича, – тож мені дуже приємно зробити такий подарунок вам. І хочу передати цю естафету доброти і вам, діти. Допомагайте один одному, шануйте батьків і вчителів. Старайтеся з малих літ звикати до порядку, до доброти – і Бог вас благословить у всіх ваших ділах.

Ігровий майданчик у Воронках – один із найбільших вуличних атракціонів з ігровими та розвивальними елементами у своєму форматі в районі. До речі, унікальний дизайн цієї ігроландії з величезним літаком (вартістю півмільйона гривень) розробляли та виготовляли дизайнери будівельної компанії Віктора М’ялика, і це поки що єдиний такий майданчик на всю країну.

 

 
 
 

Фото Сергія СКІБЧИКА.

 

У вас недостатньо прав для коментування.