HomeНовиниВ РайоніВолодимирецька спортивна школа відсвяткувала ювілей (+фото)

Володимирецька спортивна школа відсвяткувала ювілей (+фото)

( 0 Votes )

 

Комунальний заклад «Володимирецька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Володимирецької районної ради відсвяткував свій ювілей, 20 років тому заснували комплексну дитячо-юнацьку спортшколу.

З цієї нагоди у неділю, 14 жовтня, на стадіоні «Янтар» відбулися урочистості за участі голови Володимирецької районної ради Василя Ковенька, селищного голови Олександра Осмоловича, начальника відділу молоді та спорту Володимирецької РДА Юрія Римарчука, тренерсько - викладацького складу та вихованців спортшколи.

Весь день на стадіоні панувало свято спорту, вихованці спортивної школи змагалися за звання кращих у таких видах спорту, як волейбол, футбол, греко-римська та вільна боротьба, а також взяли участь у змаганнях з легкоатлетичного кросу «Козацька миля».

Так у змаганнях з футболу серед наймолодших вихованців перемогу святкували вихованці тренера-викладача Манзика В. І., серед старших вихованців, в напруженій перемогли юні футболісти з Озерського відділення КДЮСШ – тренер команди Мороченець М. Р. У змаганнях з волейболу, свій статус лідерів жіночого волейболу не тільки району, а й області, підтвердили вихованки Полицького відділення – тренер команди Приходько А. П.

У змаганнях з боротьби комплекти медалей розігрували вихованці тренерів Брижа А. П. та Китуна О. В. . В змаганнях з легкоатлетичного кросу перемогу святкували спортсмени з Кідрівського НВК, другими стали учні Полицької ЗОШ, а третіми вихованці Володимирецького районного колегіуму. По завершенні змагань на учнів та тренерів чекали урочистості та концертна програма від районного будинку культури. У вітальному слові голова районної ради Василь Ковенько, котрий привітав тренерів та вихованців КДЮСШ з 20-річчям, а також зазначив: «Усі ми знаємо, що саме фізична культура для людини є джерелом здоров’я, довголіття, внутрішньої і зовнішньої краси.

Приємно усвідомлювати, що наше молоде покоління все більше і більше захоплюється активним заняттям спортом, стає дедалі популярнішим здоровий спосіб життя. А сприяли і продовжуєте сприяти цьому саме Ви – вчителі нашої спортивної школи. Сьогодні, напевно, уже ніхто точно не перелічить, скільки її вихованців взяли участь у різноманітних іграх та змаганнях, по завершенні вітання, Василь Васильович нагородив грамотами Володимирецької районної ради  та районної державної адміністрації тренерів-викладачів та працівників закладу. Грамотами відділу молоді та спорту, а також почесними грамотами управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації та щирими словами подяки відзначив колектив спортивної школи начальник відділу молоді та спорту Римарчук Юрій Андрійович. З вітальними словами виступили і селищний голова Олександр Осмолович та майстер спорту Святослав Ігнатюк, а Жук Вадим Іванович,крім вітання подарував майбутнім олімпійцям новенький тренажер.

На цьому урочисте святкування двадцятирічного ювілею школи було завершено. Історія школи – це життя відданих своїй справі людей. Хочеться подякувати їм за те, що вони люблять і живуть спортом, вболівають за вихованців та рідний край.

О.Гребень

 

У вас недостатньо прав для коментування.