HomeНовиниВ РайоніСтартував дев’ятий сезон "Сімейних перегонів"

Стартував дев’ятий сезон "Сімейних перегонів"

( 0 Votes )

11 листопада на базі Вараської ЗОШ № 1 стартував дев’ятий сезон обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність». За перемогу тут боролися одразу 10 команд, які своїм прикладом показують, що активне дозвілля зі спортивними випробуваннями, це найкращий спосіб провести вихідні.

Володимиреччину вперше в даному проекті представляла сім’я Соловей з Володимирця: батько Ярослав, мама Ірина, сини Олександр та Артем.

Програма цьогорічних «Сімейних перегонів» значно змінилася у порівнянні з минулими роками. Одразу шість нових командних конкурсів очікували на кожен колектив. Етапи були розділені на спортивні естафети та інтелектуальне завдання. В останньому всі сім’ї змагалися протягом двох хвилини у вікторині, яка складалася з питань на спортивну тематику, де відповідями були цифри. Наприклад: яка довжина марафонської дистанції?, скільки хвилин триває один раунд у боксі на Олімпійських іграх?, на якій висоті від поверхні майданчика знаходиться баскетбольний кошик? та багато інших. Однак більшість завдань все ж вимагали не тільки теоретичних знань, а й хорошої фізичної підготовки, злагодженої командної роботи і влучності. Саме влучність стала запорукою успіху в цих змаганнях. На кожному новому етапі перед учасниками  стояло завдання потрапити у ціль футбольним, флорбольним, тенісним м’ячем, фрізбі чи спеціальним кільцем.

 Підсумком усіх випробувань стала перемога сім’ї Фокіних з м.Вараш, яка здобула золоті нагороди і пряму путівку в суперфінал сезону, котрий відбудеться в 2019 році. Сім’я Соловей з Володимирця фінішувала п’ятою. Якщо зважити на 8-9 річний вік (допускаються діти віком 14 років включно) дітей в нашій команді, то з набуттям досвіду та тренувального ефекту в перспективі очікуємо переможного результату. Прихильники здорового способу життя та активного сімейного дозвілля можуть взяти участь в наступних турах спортивної гри «Сімейні перегони».

Юрій Римарчук,

начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації

 

У вас недостатньо прав для коментування.