HomeНовиниВ РайоніМНС проводить профілактичні відпрацювання житлового сектору

МНС проводить профілактичні відпрацювання житлового сектору

( 0 Votes )

Станом на 28 лютого поточного року у Володимирецькому районі зареєстровано 9 пожеж проти 25 за аналогічний період 2012 року, кількість пожеж зменшилася на 177,8%. Вогнем знищено, або пошкоджено 3 житлових будинки та 8 надвірних будівель. На пожежах загинула 1 особа. У 2012 році загиблих за аналогічний період не було. Завдяки проведеній роз’яснювальній роботі серед населення району вдалося зберегти не одне людське життя та запобігти не одній пожежі.

 Тому працівники служби цивільного захисту Володимирецького району Територіального управління МНС спільно з представниками місцевих органів влади, працівниками соціального захисту населення продовжують проводити спеціалізовані рейди по населених пунктах району.

Вже з початку року проведено рейди у 10 сільських Радах району, де відпрацьовано 23 населені пункти. Учасники профілактичного рейду вказали людям на наявні протипожежні недоліки, роз’яснили основні правила безпечної поведінки в побуті, провели інструктажі та бесіди на протипожежну тематику та вручили відповідні листівки та пам’ятки. Надано допомогу незахищеним верствам населення щодо приведення в пожежобезпечний стан власних помешкань (заміна некаліброваних вставок, приведення у справний стан електромережі, встановлення притопочних листів тощо). Люди дякували за допомогу і щире слово, а також обіцяли дотримуватись правил пожежної безпеки.

Проведення таких заходів для нашого району стало вже традиційним. З початку року службою цивільного захисту Володимирецького району посилено роботу, щодо проведення даних заходів.

Шановні жителі краю! Пам’ятайте, що постійне виконання заходів пожежної безпеки – запорука збереження людського життя та значних матеріальних цінностей!

У разі виникнення пожежі, або іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку 101!

 




 

Заступник начальника ДПРЧ-16 

ТУ МНС України в Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець

 

 


 

У вас недостатньо прав для коментування.