HomeНовиниВ РайоніХулігана, який пошкодив стелу в Каноничах покарали штрафом та громадськими роботами

Хулігана, який пошкодив стелу в Каноничах покарали штрафом та громадськими роботами

( 0 Votes )

 

Нещодавно на нашому сайті було поширено інформацію про пошкодження стели на в’їзді у село Каноничі. Поліція відреагувала на ці повідомлення й оперативно встановила винуватця.

9 серпня 2019 року старший дільничний офіцер Володимирецького відділу поліції Юрій Рак склав протокол про адміністративне правопорушення відносно К.В., 18-річного мешканця Володимирця. У понеділок 12 серпня порушника доставили до суду.

– У судовому засіданні молодик розповів, що ввечері 8 серпня він поїхав у село Каноничі до знайомої дівчини. Повертався додому пішки біля 2 години ночі, був напідпитку. Тож виліз на бетонну стелу з написом «КАНОНИЧІ», і почав розхитувати окремі букви, які поламав. У вчиненому він щиро розкаюється і вже домовився з сільським головою про ремонт – повідомила суддя-спікер Володимирецького районного суду Олена Іванків.

Постановою Володимирецького районного суду чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Він відпрацює 40 годин громадських робіт і сплатить 384 гривень судового збору.

Також порушник зобов’язався за власні кошти відновити напис.

 

У вас недостатньо прав для коментування.