HomeНовиниВ РайоніПрацівники ВДАІ перевіряли транспортну дисципліну водіїв

Працівники ВДАІ перевіряли транспортну дисципліну водіїв

( 0 Votes )

Незважаючи на заходи, що вживаються Державтоінспекцією МВС України, транспортна дисципліна водіїв автомототранспорту залишається на низькому рівні. В першу чергу це стосується надання передбачених правилами дорожнього руху переваг у русі транспортним засобам з включеними спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями (спецсигналами), зокрема автомобілям швидкої медичної допомоги, підрозділів міліції, пожежним та іншим аварійно-рятувальним автомобілям підрозділів МНС, інкасаційним автомобілям банківських установ тощо. 

 Зазначені порушення ПДР не дозволяють оперативно прибути таким транспортним засобам до місця призначення та вчасно надати необхідну допомогу або усунути небезпеку.

Враховуючи викладене та з метою підвищення транспортної дисципліни водіїв, забезпечення належного реагування оперативних служб на надзвичайні ситуації у період з 5 по 7 березня 2013 року було проведено цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Спецсигнал!» з виявлення та документування фактів ненадання водіями автомототранспорту переваг у русі оперативним транспортним засобам з ввімкненими спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями.

 За виявленими фактами таких порушень ПДР (пункт 3.2 Правил дорожнього руху України) працівники ВДАІ Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області притягнено 2-ох водіїв-порушників до адміністративної відповідальності.

 

В.C. КИЛЮШИК

Інспектор ВДАІ Кузнецовського МВ УМВС

України в Рівненській області                              

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.