HomeНовиниВ РайоніДержавтоінспектори відпрацьовують пасажирський транспорт

Державтоінспектори відпрацьовують пасажирський транспорт

( 0 Votes )

З 1 березня на території України та Володимирецького району зокрема починається відпрацювання заходів по профілактиці аварійності на пасажирському автомобільному транспорті. Працівники ДАІ першочергово звертають увагу на зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

 Крім цього, державтоінспектори слідкуватимуть за дотриманням водіями автобусів правил дорожнього руху, виявлятимуть факти керування технічно несправними транспортними засобами або в нетверезому стані, перевищення швидкості та створення аварійних ситуацій, здійснення перевезень пасажирів з 22.00 до 6.00 у режимі нерегулярних перевезень автобусами, не обладнаними тахографами, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 кілометрів одним водієм, а також фіксуватимуть інші правопорушення. Буде проведено також позапланове обстеження вулично-дорожньої мережі за маршрутами руху автобусів. 

Станом на 12 березня вже складено 8 протоколів на перевізників за адмінпорушення. Триватиме відпрацювання до 31 березня.

Андрій КАТЕРИНИЧ,

начальник Державтоінспекції Кузнецовського МВ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.