HomeНовиниВ РайоніДоброчинна акція Володимирецької організації Червоного Хреста

Доброчинна акція Володимирецької організації Червоного Хреста

( 0 Votes )

З метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем самотніх громадян похилого віку, інвалідів різних категорій та інших найбільш соціально незахищених верств населення Президія Правління Володимирецької районної організації ТЧХУ звертається до жителів району з проханням підтримати доброчинну акцію Товариства і допомогти Червоному Хресту поліпшити життя самотніх громадян похилого віку, ветеранів війни, інвалідів, дітей-сиріт та потерпілих від стихії, аварій та катастроф.

Не залишаймо людину наодинці з бідою: чи то хворобою, чи то каліцтвом, стихійним лихом, втратою домівки, розлукою з рідними та близькими. Допомогти знедоленим і покликаний всеукраїнський місячник Червоного Хреста, який проходитиме з 1 квітня по 1 травня 2013 року.

Підтримайте доброчинну акцію Товариства і допоможіть Червоному Хресту поліпшити життя самотніх громадян похилого віку, ветеранів війни, інвалідів, дітей-сиріт та потерпілих від стихії, аварій та катастроф.

Якщо ваші серця відкриті для співчуття і милосердя – завітайте до районної організації Червоного Хреста. Тут завжди готові прийняти від вас фінансову допомогу, продукти харчування, одяг, взуття (можна й те, що було у вжитку). І якщо кожен зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій землі стане більше.

Творімо добро разом!

Рахунок для пожертв: Рівненська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, код 02940316, рахунок 26007000006576 ПАТ в Укрсоцбанк м. Рівне, МФО 300023. Призначення платежу Володимирецькій РОТЧХУ.

Банк одягу Володимирецької районної організації ТЧХУ, де можна здати одяг та взуття б/в: консультативно-діагностична поліклініка КЗ «Володимирецька ЦРЛ» кабінет №67, тел. 2-60-77, 097-97-82-354 (вівторок, четвер).

 

Галина ДАВИДЮК,

Голова Володимирецької РО ТЧХУ. 

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.