HomeНовиниВ РайоніРятувальники впорядковують пам’ятники

Рятувальники впорядковують пам’ятники

( 0 Votes )

Уже третій рік поспіль рятувальники за ініціативи начальника Головного управління ДСНС області полковника служби цивільного захисту Володимира Оглоблі проводять в населених пунктах кожного району генеральне прибирання пам’ятних місць буремних 1941-1945 років.

Саме перед величним святом Днем Перемоги, щоб місця поховань героїв Великої Вітчизняної війні набули належного вигляду, працівники Держслужби, вільні від чергувань, озброюються лопатами, граблями та віниками, приводять до ладу паркани і тротуари, фарбують та білять, а також ремонтують пам'ятники загиблим у війні

Цьогоріч з ініціативи керівництва служби цивільного захисту Володимирецького району, за підтримки голови Володимирецької РДА Володимира Ткачука, перед величним святом Днем Перемоги володимирецькими рятувальниками проведено капітальний ремонт пам’ятника учасникам Великої Вітчизняної війни та упорядкування його території в селі Любахи. Не залишилася осторонь і місцева Любахівська школа, керівництво якої разом із сільською громадою брало активну участь в даних роботах. Допомогу в озелененні території надало ДП «Володимирецьке лісове господарство». А власне ремонт вдалося виконати завдяки матеріальній підтримці Полицької виправної колонії (начальник Володимир Каламбет), приватних підприємців Павла Дорожинського, Валерія Парейка та Павла Шами.

Територію біля пам’ятника прибрано та облагороджено, навколо висаджено кущі, вимощено з бруківки нову доріжку. Сам пам’ятник, з якого вже осипалася штукатурка, заново поштукатурено декоративною штукатуркою «короїд», пофарбовано та побілено.

Завдяки роботі рятувальників ветерани війни та громадськість матимуть змогу в святковий день вшанувати пам’ять полеглих героїв-визволителів на впорядкованій території.

 Також володимирецькі рятувальники вже третій рік поспіль проводять роботи щодо підтримання в належному стані пам’ятника учасникам Великої Вітчизняної війни у селі Дубівка.

Забезпечення захисту населення від пожеж, техногенних аварій та надзвичайних пригод у населених пунктах краю є щоденною копіткою роботою рятувальників. А ось покращення благоустрою та наведення порядку на території пам’ятних місць Великої Вітчизняної – безпосередній обов`язок кожного свідомого громадянина.

Андрій Муравинець,

заступник начальника ДПРЧ-16

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.