HomeНовиниВ РайоніАкція «За чисте довкілля» в Полицях

Акція «За чисте довкілля» в Полицях

( 0 Votes )

Активно, під гаслом «Ми – частинка природи, збережемо її для майбутніх поколінь» проходять в Полицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів День довкілля, масовий суботник та санітарні п’ятниці в рамках щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля». Такі заходи сприяють формуванню в дітей екологічної культури і знань в питаннях необхідності дій в сфері збереження навколишнього середовища і ощадливого використання природних ресурсів. Особливо результативно це тоді, коли їх проводити у формі конкурсів і змагань.

Найактивнішими учасниками були діти 5-А і 5-Б класів (класні керівники: Т.В.Мелещук, О.В. Матушевська).

Паралельно з цим у школі проводилася акція «Зелений пагінець», в результаті якої на території школи висадили дерева (ялинки, вербу) і кущі (тую, самшит, калину). За це ми дуже вдячні Полицькому лісництву в особі його керівника Сергія Ковальчука.

Активну участь у прибиранні території взяв увесь педагогічний колектив школи на чолі з директором школи В.М. Рубахою.

У рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» серед учнів 1-4 класів проведено конкурс малюнків, а серед учнів 5-8 класів – конкурс творів «Людина і ліс». Якщо серед дітей початкових класів важко визначити переможця (настільки гарними були всі малюнки), то серед написання творів безперечним лідером стала учениця 8-А класу Анастасія Бачинська.

Подібні заходи необхідні, оскільки вони дають можливість зрозуміти і замислитись над тим, наскільки ми, люди, залежні від природи. Зернини сьогоднішніх наших хороших справ, дадуть хороші плоди для наших майбутніх поколінь.

 

Акція «За чисте довкілля» в Полицях

Акція «За чисте довкілля» в Полицях

Акція «За чисте довкілля» в Полицях

Акція «За чисте довкілля» в Полицях

 

Члени учнівської спілки «Світанок»

 

У вас недостатньо прав для коментування.