HomeНовиниВ РайоніДень дитинства на Володимиреччині

День дитинства на Володимиреччині

( 0 Votes )

Відшуміла-відгомоніла довгоочікувана весна. Бібліотечний світ Володимиреччини відзначив її цікавими, змістовними заходами з нагоди дня народження Кобзаря, Міжнародного дня дитячої книги, Дня довкілля, Великодня, Дня Матері, Дня слов’янської писемності та культури; вкотре згадали і про чорний день квітня-1986 року та провели за обрій ще один навчальний рік.

Літо стартувало погожої днини 1 червня районним святом з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Наймолодші користувачі районної бібліотеки для дітей  зі своїми мамами, татусями, бабусями і сестричками долучились до тематичного малюнку на асфальті «Мої мрії», організованому районним центром у справах сім’ї, дітей та молоді. Барвами дитячих мрій, усмішок, бантиків заполонилась вулиця. Складно було організаторам визначити переможців-мрійників, бо всі – найкращі художники.

Грамотами Володимирецької ЦСПШБ та районної бібліотеки для дітей відзначені переможці в номінаціях «Наймолодший учасник» – Анастасія Мазуренко (1,9 р.), «Юний мрійник» – Дарина Босик (12 р.), «Барвисті мрії» – Катерина Симчук (7 р.), «Маленький українець»  –Юрій Стахнюк (9 р.), «Мрію я, мріє вся моя сім’я» – Анастасія Хутка(5 р.). Свято  продовжилось  в районній бібліотеці для дітей знайомством з Бібліосвітом, міні-виставою гуртка «Лялька і книга» та віртуальною виставкою дитячого малюнку.

Екскурсійний тиждень молодших школярів райцентрівських закладів проклав для багатьох з них першу стежину до книгозбірні. А маючи стільки цікавинок, бібліотека напевне стане для дітей  надалі одним з кращих дозвіллєвих та самоосвітніх центрів.

Творчі виставки, зустрічі в літературно-мистецьких вітальнях, клубах за інтересами, майстер-класи рукоділля та ще багато всіляких цікавинок чекає влітку всіх користувачів наших бібліотек. 

Тож щиро запрошую провести літо в Бібліосвіті!

 

День дитинства: Володимирець
 
День дитинства: Володимирець
 
День дитинства: Володимирець
 

                                                                                                             Людмила Босик,  заступник директора Володимирецької ЦСПШБ по роботі  з дітьми.

 

Ми – щасливі діти

Під таким девізом в Полицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 1 червня в суботу пройшов конкурс малюнка на асфальті в рамках роботи пришкільного табору відпочинку та оздоровлення з денним перебуванням «Веселка» до Дня захисту дітей. Всі свої мрії, багату дитячу фантазію діти вилили в малюнки.

Дякуючи вологому асфальту, малюнки вийшли особливо яскравими, до того ж учні розмалювали їх ще й фарбами.

У цей день разом зі своїми вихователями під керівництвом керівника туристсько-краєзнавчого гуртка «Азимут» М.В. Дукача вихованці школи взяли безпосередню участь у приготуванні смачної юшки. Шкода, що тільки спробували її, адже на 195 учнів, що відпочивають у таборі, 8-літрової каструлі було ой як замало. Попри це, цікаві конкурси, вікторини і зварена юшка пішли їм на користь і запамятаються дітям надовго.

 

День дитинства: Полиці
 
День дитинства: Полиці

 Члени учнівського врядування «Світанок».

 

Дитинство – пора надій та сподівань!

                  Життя дійсно прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним із яких є День дитинства. Саме це свято й відсвяткували діти села Воронки. Вже традиційно на учнів  чекав конкурс малюнку на асфальті, який проходив на території Воронківської школи. Діти з радісними посмішками та натхненням почали втілювали на асфальті у життя свої найкращі надії та сподівання.

Довго біля школи лунав веселий дитячий гомін, аж поки на небі не з’явилася гроза. Діти заметушилися: дехто продовжував малювати свої шедеври, а хтось, закінчивши, просто спостерігав. Однак серед великої кількості творчих робіт були і відзначені найкращі: Ніни Хомич, Дениса Базаки та Галини  Нагорної.

До щирих привітань до Міжнародного дня захисту дітей  долучився і  Володимирецький  РЦСССДМ. Дітям за їх уміння втілювати свої образи в життя, старанність та наполегливість вручено цікаві подарунки  і відзначено грамотами.

                       Хочу подякувати всім діткам, які взяли активну участь  у проведенні даного конкурсу. Всі ваші роботи варті великої уваги і заслуговують нагороди. Та найкраща нагорода – це материнська любов і батьківська турбота для кожної дитини.

                       Будемо вірити, що наші діти виростуть хорошими людьми, а ми, батьки, будемо супроводжувати їх усе життя.

 

День дитинства: Воронки
 
День дитинства: Воронки

Н.Чугай, фахівець із соціальної  роботи РЦСССДМ

Дітям  – щасливе дитинство

З нагоди відзначення міжнародного дня захисту дітей у Каноничах завідуючою будинком культури,  Каноницькою загальноосвітнью школою та фахівцем із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Каноницькій сільській раді за фінансової підтримки сільської ради було організовано святкове дійство.        

З нетерпінням чекали свого конкурсу живописці. За першим сигналом вони за допомогою крейди переносили на асфальт нестримну фантазію дитячих голівок.  Переможцям конкурсу було вручено призи, надані Володимирецьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, учасникам – заохочувальні призи, надані Каноницькою сільською радою.

Директор сільського будинку культури Олена Муравинець підготувала невеличкий концерт (у ньому взяли участь аматори сцени Каноницького будинку культури) та провела цікаві конкурси та інтелектуальну вікторину «Ерудит». У фойє сільського будинку культури відбулася виставка малюнків юного обдарування Ярослави Кібиш. Всі, хто цього дня виявив бажання перевірити себе в конкурсах, вікторинах, іграх, одержали винагороду.

Приємно відмітити, що свято вдалося на славу. Як і у кожному змаганні тут були переможці і переможені, але, зрештою, не в цьому справа – загальну перемогу здобули радість, гарний настрій, веселощі.

 

День дитинства: Каноничі
 

Н. Дуляницька,

фахівець із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді при Каноницькій сільській раді

  
 

У вас недостатньо прав для коментування.