HomeНовиниВ РайоніНа обласному зборі-змаганні "Школа безпеки" команда Володимирецького району виборола третє місце

На обласному зборі-змаганні "Школа безпеки" команда Володимирецького району виборола третє місце

( 0 Votes )

 

З метою популяризації серед дітей та молоді здорового та безпечного способу життя, підвищення їх рівня знань в галузі безпеки життєдіяльності, освоєння знань з основ цивільного захисту та здобуття практичних вмінь і навичок щодо поведінки в надзвичайних ситуаціях з 13 по 15 червня на території Соснівського лісового господарства, що в селі Майдан Березнівського району проведено обласний етап збору-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

У змаганнях, організаторами яких були Головне управління ДСНС у Рівненській області, обласне Управління освіти та громадський дитячий рух «Школа безпеки» прийняли участь 7 команд з шести районів області. Володимирецький район представляла команда «Спалах» Володимирецького районного Будинку школярів та юнацтва на чолі з тренером команди Романом Дуляницьким та старшим лейтенантом служби цивільного захисту Русланом Бортніком.

Битва за перемогу складалась з наступних етапів: пожежно-рятувальні роботи, рятувальні роботи у зоні хімічного забруднення, робота з приладом радіаційно-хімічної розвідки ДП-5В, пошуково-рятувальні роботи у природному середовищі, рятувальні роботи на водній акваторії та агітаційно-презентаційна конкурсна програма. Команди сміливо та наполегливо змагалися за перемогу, проходячи етап за етапом.

Компетентне журі, до складу якого увійшли рятувальники, освітяни та працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, об’єктивно оцінювали учасників збору-змагання. В підсумку суддям змагань не просто було обрати кращих із кращих, однак переможці все ж таки були визначені. В число найкращих увійшли і юні рятувальники Володимирецького району, зайнявши третє загальнокомандне місце.

В урочистій обстановці заступник начальника Головного управління ДСНС, підполковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук, вручив переможцям та призерам змагань грамоти, медалі та цінні подарунки. Не залишились без уваги й учасники, які виявили високі результати на окремих етапах дистанцій збору-змагання, отримавши грамоти та подяки. Крім того цінний подарунок від рятувальників отримав наймолодший учасник змагань.

Змагання закінчилися, але у серцях глядачів та учасників залишився заряд енергії, бадьорості та любові, а найголовніше те, що кожен з дітей поповнив свій багаж знань з питань безпечної життєдіяльності, які вкрай необхідні у їхньому повсякденному житті.

 

 
 
 
 

 

Андрій Муравинець

Володимирецький районний сектор ГУ ДСНС у Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.