HomeНовиниВ РайоніВ обласній раді відбулись зміни

В обласній раді відбулись зміни

( 0 Votes )

 

На початку 17-ї сесії облради офіційно набули повноважень новообрані депутати. Відбулись також зміни у складі депутатських фракцій, постійних комісій та президії обласної ради.

На початку сесії голова територіальної виборчої комісії Іван Долганський оголосив результати проміжних виборів до облради, які відбулись 21 квітня та разом з головою облради Юрієм Кічатим вручив депутатські посвідчення та нагрудні знаки новообраним депутатам обласної ради – Бучинському Олексію Андрійовичу, обраному в одномандатномувиборчому окрузі №40 (м.Рівне), Ткачуку Івану Федоровичу, обраномув одномандатному виборчому окрузі №5 (Гощанський район), Вінічуку Володимиру Дмитровичу, обраному в одномандатному виборчому окрузі №8 (Демидівський район), Осадчуку Василю Дмитровичу, обраному в одномандатному виборчому окрузі №20 (Костопільський район), Павлишину Павлу Яремовичу, обраному в одномандатному виборчому окрузі №36 (м.Кузнецовськ).

Новообрані депутати поповнили фракції обласної ради партій, які їх підтримали на виборах: Олексій Бучинський ввійшов до фракції ВО «Свобода»; Володимир Вінічук та Іван Ткачук - до фракції «Народна партія», Василь Осадчук та Павло Павлишин – до фракції «Партія регіонів».

Окрім того, депутати облради, члени фракції «Народна партія» на зборах, які відбулись перед засіданням сесії, обрали Івана Ткачука керівником фракції. Відтак він буде членом президії обласної ради, до складу якої, окрім керівництва облради, входять керівники фракцій та голови постійних комісій.

 

У вас недостатньо прав для коментування.