HomeНовиниВ РайоніНовини Кузнецовська від 27 червня

Новини Кузнецовська від 27 червня

( 0 Votes )

 

Чергова сесія міської ради не відбулась

Запланована на 25 червня 2013 року чергова тридцять третя сесія Кузнецовської міської ради шостого скликання не відбулась через відсутність кворуму. У цей день депутати планували розглянути, в основному, "земельні" питання: поновлення договорів оренди, надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність тощо.

День Конституції відзначать урочистим засіданням, а День молоді – концертом та спортивними змаганнями

 

Відзначати 17-у річницю Конституції України у Кузнецовську планують доволі традиційно: урочистим засіданням та святковим концертом.  Натомість цьогорічна програма святкування Дня молоді містить декілька нових пунктів. Так, у місті буде проведено цілий ряд спортивних заходів: змагання з пляжного волейболу та футболу, чемпіонат Рівненської області з футболу (за участю ф/к «Ізотоп» (м.Кузнецовськ) та ф/к «Сокіл» (м. Радивилів) і змагання з велосипедного спорту.

Музичну програму святкового дня складуть виступи учасників фестивалю "Енергетична хвиля" та проекту «Голос країни». Окрім того, на сцені міста в цей день виступить фольклорний етно-гурт «Дуліби».

Урочисте відкриття свята  відбудеться о 18.30 на головному майдані міста, а завершаться святкування близько 23.00 дискотекою для всіх поколінь.

 

Вшанували пам’ять жертв війни

22 червня 1941 року розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка трагічною сторінкою увійшла у життя мільйонів українців. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи. Тож цього дня біля пам’ятного знаку жертвам Другої світової війни відбулося зібрались мешканці Кузнецовська, аби покласти квіти до пам’ятного знаку жертвам Другої світової війни та вшанувати хвилиною мовчання пам’ять жертв війни в Україні.

У заходах  взяли участь  т.в.о. міського голови, секретар міської ради Ігор Куц, заступник генерального директора ВП «Рівненська АЕС» Анатолій Кухарєв, начальник управління соціального розвитку ВП «Рівненська АЕС» В’ячеслав Переходько, голова ради ветеранів Ірина Кушнір, настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій, голова ради ветеранів Ірина Кушнір, ветерани війни, депутати Кузнецовської міської ради та небайдужі мешканці міста.

Загалом за роки Другої світової війни Україна втратили 8 мільйонів своїх громадян (5,5 мільйона цивільних і 2,5 мільйона військових). Тому про мужність і героїзм, проявлені у смертельному двобої всіх народів з фашизмом, людство завжди має пам’ятати.

 

"Парк культури та відпочинку" та "Прес-центр" очолять нові керівники

 

Найближчим часом пройде конкурсний відбір з визначення кандидата на посаду директора комунального закладу "Прес-центр Кузнецовської міської ради". А вже 22 липня буде визначено кандидата на посаду директора комунального закладу «Парк культури та відпочинку».

 

У вас недостатньо прав для коментування.