HomeНовиниВ РайоніРОК «Біле озеро»: сезон розпочався

РОК «Біле озеро»: сезон розпочався

( 0 Votes )

 

Літо на Білому озері, хоч і  з запізненням, але розпочалося. Реабілітаційно-оздоровчий комплекс  РАЕС зустрів  новий сезон оновленим.

Як зауважив начальник управління соціального розвитку Рівненської АЕС В’ячеслав Переходько, до літнього сезону – 2013 на «Білому озері» підготувалися чи не найкраще за останні роки. Вклали чимало сил і коштів, аби зробити відпочинок ще більш комфортним, а дозвілля – змістовним.

                - Ми облаштували пішохідні доріжки, привели до ладу піщаний пляж, встановили два фонтанчики з питною водою, опорядкували альтанки, - говорить В.Переходько.

                Не забули і про спортсменів, яких цього сезону чекають удосконалені спортмайданчики: баскетбольний, два волейбольні, футбольне поле та інші спортивні споруди.

Робили усе власними силами – за кошти РАЕС і руками найкращих працівників управління соціального розвитку.

                - На території комплексу до послуг відпочивальників – прокат човнів і катамаранів, платна стоянка для автомобілів, їдальня та медпункт, є кілька продуктових магазинів, - говорить директор РОК «Біле озеро» Леонід Будь.

Порівняно з минулим роком ціни на путівки трохи зросли, однак залишаються помірними. Один день повноцінного відпочинку з проживанням і триразовим харчуванням для працівників РАЕС цього сезону коштує 84 гривні, для їхніх дітей – 74 гривні, а для членів сімей – 104 гривні. Для решти охочих день проживання у комплексі обійдеться у 92 гривні. Додатково можна оплатити харчування вартістю 108 гривень.

Придбати путівку можна на два, три, п’ять, сім, десять або дванадцять днів, звернувшись в управління соціального розвитку Рівненської АЕС.

Щороку реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Біле озеро» приймає понад дві тисячі відпочивальників. Цього року планують оздоровити ще більше охочих. Адже тут добре розуміють, що хороший відпочинок – це основа здоров’я і запорука працездатності.

 

 

УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВЯЗКІВ  З ГРОМАДСЬКІСТЮ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.