HomeНовиниВ РайоніОпорні пункти міліції планують створити у кожному селі

Опорні пункти міліції планують створити у кожному селі

( 0 Votes )

4 липня було проведено нараду із сільськими та селищними головами за участі голови РДА Володимира Ткачука, голови райради Василя Ковенька, заступників голови РДА Ярослава Березюка, Раїси Одиноцької, начальника Кузнецовського міського відділу МВ УМВС Олега Кульбашного, начальника Володимирецького селищного відділення міліції Андрія Горшкова, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України.

Серед питань, виставлених на порядок денний, було розглянуто створення опорних пунктів дільничних інспекторів в усіх селищних, сільських радах району та створення громадських організацій з охорони правопорядку.

Ярослав Березюк зауважив, що на сьогоднішній день 26 кабінетів дільничних вже облаштовані для роботи опорних пунктів міліції; оргтехніка наявна в 13 кабінетах, ще в 6 це питання – на стадії реалізації. Голови сільських та селищних рад звітували про співпрацю із своїми дільничними «шерифами», про укріплення їхнього авторитету серед населення. А потім урочисто вручили міліціонерам ключі від новостворених опорних пунктів міліції.

Володимир Ткачук зауважив, що на прикладі пошуків зниклої жінки у Великих Цепцевичах яскраво показано, як повинна працювати міліція, в тісному контакті з громадою. Не дивлячись на низький рівень довіри населення в Україні до міліції у світлі врадіївської драми (Миколаївщина), в нашому регіоні міліція справді користується повагою і, судячи з позитивних відгуків сільських голів про дільничних інспекторів, добросовісно виконує свої обов’язки.

Начальник міліції Олег Кульбашний наголосив, що про якість роботи дільничного міліціонера можна судити з того, яка кількість населення знає його в обличчя. Тому керівництво нашої міліції постійно працюватиме над популяризацією правоохоронних органів серед населення. 

 

 
 
 

 

 О. ВАСИЛЬЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.