HomeНовиниВ РайоніЗатримано вбивцю викладача Володимирецького ВПУ-29 (+відео)

Затримано вбивцю викладача Володимирецького ВПУ-29 (+відео)

( 0 Votes )

Уранці 25 липня викладача Володимирецького ВПУ-29 Тетяну Ф. знайшли мертвою у її власній квартирі. За словами очевидців, загиблу з кількома гематомами на тілі виявив син учительки. 55-річна жителька Володимирця працювала викладачем математики у вищому професійному училищі № 29, а раніше була у ньому завучем. За словами колег, Тетяну Пилипівну в колективі поважали й любили.

Як повідомляє офіційний веб сайт УМВС України в Рівненській області, працівники міліції уже за кілька годин після виявлення тіла жінки встановили особу зловмисника. Чоловік підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 55-річної мешканки смт Володимирець. Тіло жінки виявив у четвер зранку син загиблої у її помешканні та відразу викликав швидку та міліцію.
Смерть жінки настала від отриманих тілесних ушкоджень у груди та голову, що підтверджено висновками судово-медичної експертизи.

Як встановили правоохоронці, напередодні увечері до Тетяни завітав її знайомий 23-річний місцевий житель Андрій напідпитку. Раптово між ними виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку. Чоловік наніс декілька ударів кулаком, від чого жінка померла на місці.

— За частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — зазначив заступник начальника УМВС України в Рівненській області — начальник кримінальної міліції Сергій Гандзелевський. — Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського МВ УМВС

                                                                                            Фото взято з офіційного сайту ВПУ-29

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.