HomeНовиниВ РайоніЖінка через недбальство загубила дитину

Жінка через недбальство загубила дитину

( 0 Votes )

30 липня жителька с. Степангород разом з 6-річним сином приїхала у Володимирець по справах, попутно вирішивши зайти у ТЦ «Дарунок». Жінка піднялася на другий поверх у справах, а хлопчик чекав її на вулиці, при вході у магазин.  Не дочекавшись маму, хлопчик подався її шукати. Дитину на вулиці побачив знайомий мами. Упізнавши хлопчика, він вирішив підвезти його ближче додому, і висадив у Красносіллі.

Тим часом, мати не знайшовши дитину, оббігала чи не весь райцентр, і звернулася до Володимирецького селищного відділення міліції з проханням допомогти розшукати сина.

 Правоохоронці одразу зайнялися пошуком малюка, повідомивши орієнтування усім співробітникам міліції. Через 4 години дитину знайшли аж у Красносіллі. Виявилося, хлопчик пішки ішов в напрямку Степангорода. Його побачив житель села Красносілля. Розпитавши малюка, він забрав його до себе додому та повідомив в сільську раду. Сільський голова повідомила правоохоронні органи, які й  повернули загублену дитину матері.

Ця історія має щасливе закінчення. Але турбує, що найчастіше причиною таких «зникнень» є халатне ставлення батьків до виховання дітей. За словами начальника Володимирецького селищного відділення міліції Андрія Володимировича Горшкова, через недбальство матері селищне відділення 4 години було зайняте пошуками малюка.

Тож вкотре звертаємося до батьків: не залишайте своїх дітей надовго без нагляду, роз’яснюйте їм наслідки таких самовільних прогулянок. Адже за їхні проступки відповідальність несуть батьки (ст. 184 КУпАП «неналежне виконання батьківських обов’язків батьками або особами, що їх замінюють, по вихованню неповнолітніх дітей»).

Тамара СНІТКА,

старший оперуповноважений КМСД

Володимирецького СВМ Кузнецовського

МВ УМВС України в Рівненській області.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.