HomeНовиниВ РайоніХристиянський табір відпочинку «Промінь» завітав до Антонівки

Християнський табір відпочинку «Промінь» завітав до Антонівки

( 0 Votes )

Діти – це наша радість, наша втіха, наше майбутнє, наш найдорожчий скарб. Вони наповнюють змістом і радістю наше життя. Дитинство – це чудова пора безтурботного життя, пора сподівань на все прекрасне і здійснення всіх мрій та бажань. А літо – час відпочинку, напевно, найкраща пора року для школярів.

 Хочеться, щоб всі діти були здоровими, а їхні маленькі серця завжди відчували тепло,любов і турботу. Саме і зусилля дорослих єднаються заради щасливого майбутнього. Адже від дітей залежить подальша доля нашої держави. І саме дорослі хочуть, щоб діти росли добрими, чуйними, старанними, наполегливими, працьовитими, щоб стали гідними громадянами України. Щоб росли здоровими на радість і на втіху своїм рідним і близьким, були гордістю для них і для України.

 Цього року в липневу пору до дітей жителів сіл Антонівки та Чакви завітав не тільки сонячний промінчик, а й цілий «Промінь» християнський табір відпочинку. Було організовано трішки навчального процесу сторінками Біблії, розважалися на надувній гірці та батуті, вчилися різних мистецтв. Ну і, звичайно, не обійшлось без смачного харчування з добавкою. Діти із великим задоволенням відвідували цей табір, незважаючи і на погану погоду, не боялися і дощу.

 Хочеться відмітити благородну дію і висловити щиру вдячність релігійній громаді Церкви Християн Віри Євангельської сіл Антонівки та Чакви у справі відпочинку і оздоровлення дітей. Ця громада подарувала дітям багато радості і вражень. Від імені всіх батьків і дітей висловлюємо щиру подяку директору Володимиру Гнатовичу Килюшику та пасторам Миколі Павловичу Муляру, Володимиру Євдокимовичу Літвінчуку і їхнім помічникам за організований цьогорічний табір відпочинку,що був розміщений на території села Чаква і приносив дітям радість з 22 по 26 липня. Батьків і дітей тільки радувала така блага справа.

Усім волонтерам, вірянам навколишніх сіл, які приклали руки до цієї святої місії та вклали в неї серце і душу, зичимо міцного здоров’я, Божого благословення на всі подальші справи, здійснення світлих задумів та благополуччя. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!

 

 

 

Тетяна Самойлова,

м. Кузнеоцовськ

 

Матеріали по темі:

 

У вас недостатньо прав для коментування.