HomeНовиниВ РайоніУ Балаховичах горіла літня кухня

У Балаховичах горіла літня кухня

( 0 Votes )

2 серпня о 00:29 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Балаховичі, Володимирецького району. Не втрачаючи ні секунди за вказаною адресою відразу виїхав черговий караул 4-ого державного пожежно-рятувального поста смт. Рафалівка на чолі з начальником караулу капітаном служби цивільного захисту Олегом Батейко.

 

По прибуттю до місця події було встановлено, що горить покрівля цегляної літньої кухні, критої шифером, розмірами 6х4м. Існували реальна загроза перекидання вогню на поряд розташований житловий будинок, відстань до якого була близько півтора метри. Вогнеборці відразу подали водяний ствол на гасіння та локалізували пожежу тим самим не допустивши поширення полум’я на оселю. А згодом пожежу повністю загасили. Проте вогонь встиг знищити покрівлю літньої кухні та пошкодити дерев’яне перекриття та домашні речі. Потерпілих на щастя не має.

Наразі причину загоряння та суму збитків завданих пожежею встановлюють фахівці.

 

 

 

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

 

Андрій МУРАВИНЕЦЬ

Начальник ДПРЧ-16 

ГУ ДСНС України у Рівненській області

         ст. лейтенант служби цивільного захисту
 

У вас недостатньо прав для коментування.