HomeНовиниВ РайоніХиночі на телебаченні. Голосуй за наших!

Хиночі на телебаченні. Голосуй за наших!

( 0 Votes )

       Творчі жнива «Надвечір'я»

Осінь за осінню швидкоплинні роки залишають по собі приємні згадки хороших подій, даючи наснагу прожити і досягти ще більшого. Цьогоріч 14 жовтня народний аматорський фольклорний колектив «Надвечір'я» с.Хиночі  з гордістю підсумовуватиме свої творчі досягнення. Бо за плечима маємо 20 років репетицій, концертів, гастрольних поїздок та відзнак за вагомий внесок у  відродження і розвиток  народної спадщини краю. Своє народження колектив святкує одночасно з сільським будинком культури, де вперше на відкритті вони і прозвучали.

    Мінявся склад колективу, мережились сцени та приміщення, де доводилось виступати, але незмінним залишився азарт виконавців, позитивна енергетика та глибина і змістовність фольклору репертуару цього колоритного колективу. Що казати лише про одну бабу Вірку, яка вже стала легендарною особою, чи діда Антона, який відомий на всю державу своїм «антикризовим взуттям» – постолами!

 

Своєрідним мистецьким вітанням з 20-літтям творчої діяльності в неділю, 7 жовтня, стане на Першому Національному трансляція передачі «Фольк-Музік» за участю народного аматорського фольклорного колективу «Надвечір'я» с.Хиночі. Упродовж тижня після ефіру буде проводитись sms-голосування за вподобану пісню. За підсумками цього голосування визначать переможця тижня. Переможців наприкінці року ще раз запросять до участі в зйомках передачі.

 Тож запрошую до перегляду, до голосування, та, власне, до святкування нашого ювілею! Ювілею, до якого причетні так багато людей, що він став спільним для нас із вами!

А учасникам колективу щиро бажаю, щоб доля дарувала в осіннім сонці весняне тепло, щоб  молода душа 100 літ співала, а для печалі місця не було!

Людмила Босик, керівник колективу.

 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.