HomeОголошення | РекламаРекламаПіцерія “Sandra” запрошує! (+фото)

Піцерія “Sandra” запрошує! (+фото)

( 0 Votes )

Піца

Звичайно, то найбажаніша страва тут, бо ж печуть її у справжній пічці, на дровах, а час приготування – лише 3 хвилини! З початком осінніх холодів посмакувати такою піцою – одне задоволення, та й вибрати є з чого. До смаку вона і діткам, і дорослим, великим компаніям і романтичним парам, та й замовити інгредієнти для піци за особливим замовленням можна. Ціна на піцу коливається у межах 60-70 гривень.

Смаколики

З вересня у піцерії Sandraоновилося меню, тож навіть найвишуканіший гурман знайде, чим посмакувати. З особливого в меню – суха риба, короп з печі (є лише у “Sandri”, до речі), пивні тарілочки, різні види млинців, брутолла під соусом, короп дзеркальний, стейк з лосося та білої риби, салати з язиком, страви з постійним підігрівом, різноманітні вишукані напої, нагетси та піта – особливі смачні перепічки за грецьким рецептом, яких ви не знайдете більш ніде. Ціни на такі вишукані страви різняться залежно від складу страви та… апетитів!

 

Дитяче меню

Так-так, таке у «Sandri» теж є. Якщо ви хочете здивувати свого маленького пустуна, запропонуйте йому вибрати щось із меню «Для маленьких вередунів». Різнобарвні пельмені? Є таке. Причому використовуються натуральні барвники – сік буряка, моркви та шпинат, вирощений вдома. Смачні і корисні салатики у вигляді сонечок, берізок, машинок, домашня пресмачна локшина, цікаві перші страви, ароматне какао? Кухарі виконають будь-яку забаганку вашого малюка. Завітайте сюди з малюком – і переконайтесь!

 

Солодощі

Аби спробувати бельгійську вафлю відтепер непотрібно їхати за тридесят кілометрів: у Sandriпечуть не гірші за унікальним рецептом. Хочете посмакувати панкейком чи підсолодити душу шматочком торта? Ласкаво просимо – яскравих та смачних солодощів тут теж достатньо на усілякий смак.


 

Сезонні овочі

У «Sandri» є маленьке домашнє господарство, тож усі сезонні овочі тут марковані як «щойно з грядки». Власне, усе тут вирощують, як для себе, тож у їх безпечності та свіжості можна не сумніватися.

 А ви чули про тандир?

У Sandriє спеціальні бочки, у яких готується м'ясо – то і є тандир. Його згодом готують на грилі чи використовують для інших страв. Таке м'ясо дуже смачне та соковите, рекомендуємо спробувати.

 

Місце для вечірок та гарних «селфі»

Окрім загального залу на 70 місць, оздобленого вишуканими розписами, тут є ще й літня тераса із затишними шторками, де ви в тиші можете насолодитися приємним відпочинком з рідними та друзями. Територія загороджена, а отже – безпечна для діток, облагороджена вишуканими трояндами та зеленими насадженнями. Для особливих подій в невеликих компаніях тут є можливість відпочити в окремому затишному будиночку на 6-7 осіб.


А ще тут можна переглянути гуртом футбольні матчі, скористатися мережею wi-fi, а для постійних клієнтів діють знижки!

Завітайте до піцерії «Sandrа» за адресою: вул. Повстанців, 65 (навпроти заправки), тел. (098) 247 67 04 .

Запрошуємо!

 


 
 

У вас недостатньо прав для коментування.