HomeОголошення | РекламаРекламаЖитловий комплекс "Варшавський" у місті Сарни – оселя, у якій хочеться жити

Житловий комплекс "Варшавський" у місті Сарни – оселя, у якій хочеться жити

( 0 Votes )

Сучасний житловий комплекс «Варшавський», що складатиметься з 10-ти поверхових будинків, незабаром з’являться у місті Сарни.

Розвинена інфраструктура, красивий благоустрій та комфортне планування – це неповний перелік переваг, які отримає власник квартири у житловому комплексі «Варшавський».

Сарни – це районний центр, що стрімко розвивається, це «маленьке місто Львів», на перетині багатьох доріг міжнародного значення. Відповідно, тут активно розвиваються транспортна та торговельна галузі, поступово збільшується кількість робочих місць і виникає потреба в комфортному, сучасному житлі за доступною ціною

Про компанію Забудовника

«Група компаній «Алатир-Інвест» - надійний забудовник. Завдяки нам у місті Вараш близько 100 сімей вже живуть у новозбудованому житловому комплексі «Оберіг», і навіть після здачі будинків у експлуатацію, наші Клієнти отримують приємні бонуси від Компанії. Компанія «Алатир-Інвест» і далі розширює географію своєї діяльності, та розпочала роботу в м. Сарни з того, що фактично збудувала та вчасно здала в експлуатацію найкращий в Україні Сарненський відділ поліції.

Ми, виконуючи державне замовлення, вчасно здали в експлуатацію в травні поточного року Ситуаційний центр поліції Рівненської області, який вже визнаний одним з найкращих центрів в Україні», - розповідає генеральний директор групи компаній «Алатир-Інвест» Геннадій Опанасюк.

Житловий комплекс «Варшавський», що Компанія завершує будувати в м. Сарни, гарантовано буде добудований вчасно та якісно. Проста відповідь на питання чому варто купувати зараз, на цьому етапі будівництва – тому що це дешевше і є більший вибір квартир.

Квартира у новобудові – це якісно кращий рівень життя!

 

ТОП 5 переваг життя у житловому комплексі «Варшавський»

 1)Зручна інфраструктура - створюється новий мікрорайон у місті Сарни, що додасть комфорту Вам та Вашим рідним. Поруч - аптека, магазини та автовокзал. Житловий комплекс знаходиться подалі від шумної автомагістралі, що забезпечить затишок родині.

2) Красивий благоустрій - погодьтеся, приємно, коли поруч із будинком в якому ви живете є красива територія для прогулянок із сім’єю, є місця для відпочинку. Компанія-забудовник гарантує озеленення території, поруч із будинками. Незабаром вулиця Технічна перетвориться на сучасний, стильний мікрорайон із новобудовами, облаштованою територією, парками та скверами для сімейного відпочинку.

3) Високоякісні будівельні матеріали - одним із пріоритетів компанії-забудовника є висока якість будівництва. Адже лише нові та надійні матеріали можуть забезпечити довговічність будинків та комфорт мешканців. У новобудовах будуть високоякісні вікна, броньовані двері, лічильники, якісна цегла та інше. Зважаючи на високу вартість комунальних послуг, компанія-забудовник використовує європейські методи та матеріали при монтажі інженерних систем, що дозволять заощаджувати енергію.

4) Зручне планування квартир – у продажу комфортні, просторі квартири на будь-який смак та гаманець. А також неперевершені краєвиди з вікна.

5) Високий рівень безпеки - у житловому комплексі «Варшавський» кожен почуватиметься захищеним. Ми дбаємо про те, щоб ви не переймалися за безпеку вашої родини.

Прагнемо створити будинки «Рубін» та «Смарагд» такими, які запам’ятаються.

Отож, житловий комплекс «Варшавський» - комфортне житло із універсальним плануванням за доступною ціною.

Завітайте у Центр продажу квартир та оберіть оселю своєї мрії і переконайтесь, що житловий комплекс «Варшавський»  – ідеальне помешкання.

Адреса центру продажу: м. Сарни, вул. Технічна 1 (біля терапевтичного корпусу лікарні).

Телефон для довідок: 067 904  97 40

Більше інформації на сайті: warsaw.alatyrinvest.com

 

У вас недостатньо прав для коментування.