HomeОголошення | РекламаРекламаЖитловий комплекс "Оберіг" у місті Вараш – високоякісне житло за доступною ціною

Житловий комплекс "Оберіг" у місті Вараш – високоякісне житло за доступною ціною

( 0 Votes )

Житловий комплекс «Оберіг» - це неповторний стиль архітектури, висока якість будівництва, комфорт, затишок, ідеальні площі квартир та зручні умови розтермінування. 

Група компанії «Алатир-Інвест» - надійний забудовник, що створює найкращі умови для життя за доступною ціною.

Розвинена інфраструктура та красивий благоустрій

Більше сотні сімей сьогодні насолоджуються всіма перевагами житлового комплексу, адже два будинки були здані в експлуатацію минулого літа. Поруч із будинками компанія подарувала містянам сучасний сквер, що став улюбленим місцем для прогулянок.

Як розповідає генеральний директор групи компаній «Алатир-Інвест» Геннадій Опанасюк, за декілька місяців – здача в експлуатацію третього будинку:

-          Вже у цьому році власники квартир у третьому будинку отримають ключі від своїх квартир і зможуть виконувати ремонтні роботи.  На даний момент проводяться внутрішньо-оздоблювальні роботи та ведуться роботи над опорядженням фасаду. Скажу по секрету, вільних квартир у третьому будинку не залишилося. Без сумніву, це свідчить про те, що квартири у ЖК «Оберіг» користуються популярністю, що додає мені особисто та команді ще більшої віри в справу, яку ми робимо разом заради добробуту Вашого міста.

 

Комерція у ЖК «Оберіг» - ключ до Вашого успіху

Останньою чергою будівництва стане двохпідїздний будинок, який стане перлиною при завершенні будівництва житлового комплексу «Оберіг». На першому поверсі четвертого будинку передбачено комерційні приміщення для ведення бізнесу, що розвиватиме внутрішню інфраструктуру комплексу.

-          Ми прагнемо збудувати ідеальне місце для комфортного життя, тому допоможемо місцевим бізнесменам збудувати успішний бізнес. Комерційні приміщення ідеально підійдуть для відкриття продуктових магазинів, салонів краси, аптек, кав’ярень, спортзалів та інше. Площі комерційних приміщень становлять від 63 до 147 м2. Це гарна можливість інвестувати власні кошти в власну справу та вивести бізнес на новий рівень».

Високоякісне будівництво, наповненість будинку та унікальне місце розташування житлового комплексу «Оберіг» -  це неповний перелік переваг.

 

Мешканці будинків отримають безліч прерогатив:

- п’ятикамерні вікна з використанням профілю REHAU з подвійним енергозберігаючим склопакетом;

- сучасні панорамні вікна, що відкривають незабутній вигляд на місто з вікна;

- сучасні енергозберігаючі інженерні системи, що дозволяють заощаджувати;

- безшумні та комфортні ліфти Shindler;

- дизайнерський під’їзд та інше.


Сьогодні – найкращий час інвестувати свої кошти через придбання нерухомості. Адже на етапі будівництва квартири значно дешевші. Група компаній «Алатир-Інвест» має гнучку цінову політику, вигідні умови розтермінування та Програми Лояльності.


Більше інформації на сайті: http://alatyrinvest.com

Номер телефону – 097 707 05 05

Адреса- м. Вараш, вул. Т. Бульби-Боровця 1

 

У вас недостатньо прав для коментування.