№1 Про порядок фінансування

( 0 Votes )

 

РІШЕННЯ ПРЕЗИДІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

 

від  27 лютого   2014 року                                                                                  № 1

 

Про порядок фінансування видатків

з районного бюджету у 2014 році

 

Відповідно до рішення Володимирецької районної ради від 22 лютого 2014 року № 353 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні та шляхи її розв’язання в районі», у зв’язку з складними економічними обставинами, які склались в державі, президія районної ради

в и р і ш и л а :

 

                1. Районній державній адміністрації у 2014 році здійснювати витрати з районного бюджету на захищені статті видатків  загального та спеціального фондів районного бюджету на 2014 рік, перелік яких затверджено пунктом 11 рішення районної ради від 31 січня 2014 року № 345 «Про районний бюджет на 2014 рік», і субвенції з державного бюджету на здійснення державних програм соціального захисту та соціального забезпечення у повному обсязі до затверджених бюджетних призначень та інші поточні видатки  у обсязі  50%     до затверджених розписом доходів та видатків загального і спеціального фонду районного бюджету на 2014 рік  за виключенням поточних трансфертів організаціям в частині виплати заробітної плати, послуг зв’язку, банківських послуг, придбання паливно-мастильних матеріалів закладами охорони здоров’я.

Заборонити здійснювати капітальні видатки і надавати кредити з бюджету.             

 

2. Дозволити райдержадміністрації:

2.1. Проводити за рахунок резервного фонду районного бюджету поточні та капітальні видатки, в тому числі надання інших субвенцій місцевим бюджетам, на здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідно до Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 415.

2.2. За погодженням з президією районної ради у 2014 році здійснювати внесення змін до доходів та видатків районного бюджету за рахунок міжбюджетних трансфертів з державного та інших місцевих бюджетів, розподіл та перерозподіл обсягів субвенцій між місцевими бюджетами.

2.3. Отримувати бюджетні позички в управлінні Державної казначейської служби України в районі на покриття тимчасових касових розривів, що можуть виникати під час виконання загального фонду районного бюджету, в частині фінансування захищених статей його видатків.

2.4. Перерозподіл бюджетних призначень у межах загального обсягу головного розпорядника коштів районного бюджету за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів, окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету, що призводить до зміни передбачених бюджетних призначень по загальному і спеціальному фондах, здійснюється районною державною адміністрацією за погодженням із президією районної ради.

 

3. Надати право фінансовому управлінню райдержадміністрації у процесі виконання районного бюджету у виняткових випадках за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів районного бюджету здійснювати перерозподіл видатків за економічною класифікацією в межах загального обсягу його бюджетних призначень по загальному і спеціальному фондах за погодженням з президією районної ради.

 

4. Рішення набирає чинності з моменту його прийняття.

 

5. Рішення оприлюднити на сайті районної ради та опублікувати у газеті «Володимирецький вісник».

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на президію районної ради.

 

Голова ради                                                                                     В.В.Ковенько
 

У вас недостатньо прав для коментування.