№4 Про вжиття заходiв щодо видобутку бурштину

( 0 Votes )

 

РІШЕННЯ ПРЕЗИДІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

від   27  лютого  2014 року

 

 

Про вжиття заходів щодо недопущення несанкціонованого видобутку бурштину на території Володимирецького району

                 № 4

 

З метою припинення несанкціонованого видобутку бурштину, охорони навколишнього природного середовища, розвитку галузі обробки бурштину, підвищення зайнятості населення та створення умов для поповнення дохідних частин місцевих бюджетів, відповідно до рішення Володимирецької районної ради від 22 лютого 2014 року № 353 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні та шляхи її розв’язання в районі», президія районної ради                                           

                                                       ВИРІШИЛА:

 

1. Просити Верховну Раду України та Кабінет Міністрів України відновити розробку законопроектів та інших нормативно-правових актів спрямованих на легалізацію процесу видобутку, зберігання, перевезення та реалізацію бурштину.

2. Правоохоронним органам вивчити реальний стан справ щодо несанкціонованого видобутку бурштину на території Володимирецького району, про що проінформувати районну раду на наступному засіданні президії районної ради.

3. Рекомендувати органам внутрішніх справ залучати членів громадських формувань з охорони громадського порядку до патрулювання, проведення рейдів з метою протидії несанкціонованому видобутку бурштину на території Володимирецького району.

4. Рішення набирає чинності з моменту його прийняття.

5. Рішення оприлюднити на сайтах районної ради  та   районної газети «Володимирецький вісник».

 

 

Голова ради                                                             В.В.Ковенько

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.