Василь Яніцький і Юрій Луценко відвідали Володимирець та Кузнецовськ (+фото)

( 0 Votes )

8 жовтня у Володимирці та Кузнецовську відбулися відкриті зустрічі з кандидатом в народні депутати від партії "Блок Петра Порошенка" Василем Яніцьким та лідером партії, нашим земляком-рівненчанином Юрієм Луценком.  Лейтмотивом зустрічей стали теми, які зараз хвилюють кожного з нас: війна на сході, люстрація та майбутнє України, яке, за словами Луценка, залежить від кожного з нас.

Людей і на центральній площі селища, і на площі перед міськрадою в Кузнецовську зібралося чимало. В першу чергу Юрій Луценко закликав усі політичні сили, які отримали мандат довіри Майдану, об'єднатися і не боротися одна з одною, а спільно втілювати в життя президентську Стратегію 2020, щоб швидше реалізувати реформи і вивести країну з кризи. «Грузія мала 4 роки на реформи, а потім на неї напала Росія. На  нас Росія напала вже. І ми маємо максимум 4 місяці, важкі зимові місяці, бо Росія нам влаштує холодну війну, щоб здійснити ці реформи. Всі наші сусіди, від Польщі до Грузії, пройшли цей шлях, і їхній досвід показує, що найкраще ідуть реформи тоді, коли є одна команда, а не розпорошуються голоси. На Майдані ми перемогли тому, що всі були єдині, а не ділилися на партії. І на фронті ми перемагаємо, бо немає протистояння між добровольцями і армією. Я не кажу, що ми безгрішні і нас немає за що критикувати. Але давайте не шукати ворогів, а разом рятувати Україну», - сказав він.

Василь Яніцький та Юрій Луценко відвідали Володимирець та Кузнецовськ
 
Василь Яніцький та Юрій Луценко відвідали Володимирець та Кузнецовськ
 
Василь Яніцький та Юрій Луценко відвідали Володимирець та Кузнецовськ
 

Юрій Луценко закликав усіх взяти на себе відповідальність за свій вибір і добре подумати, за кого голосувати. "Думайте, кого надсилаєте в парламент, бо іноді це коштує крові. Наше завдання - знищити терористів у парламенті. Сьогодні настав час будувати, і краще це робити однією бригадою. Ми ведемо до парламенту тих, хто вже щось зробив у своєму житті і готовий взяти на себе відповідальність за реформи. Саме тому зі мною тут Василь Яніцький. З моєї точки зору, ця людина знає, як міняти життя. Ми сьогодні пропонуємо проголосувати за нього, як за члена команди Президента, дати їй більшість з тим, щоб отримати результат, який відчує кожен", наголосив Луценко.

У свою чергу  Василь Яніцький, який уже 4 роки активно допомагає Поліссю силами Благодійного фонду "Наш край", зазначив, що готовий узяти на себе відповідальність за розбудову краю. "Насьогодні я зрозумів, що такими малими справами, як це було силами фонду "Наш край" , ситуації не зміниш. Але за підтримки потужної президентської команди я зможу зробити набагато більше", - зазначив Яніцький.

В Кузнецовську підтримав Василя Яніцького і президент Рівненської обласної федерації важкої атлетики Микола Червоткін.

А завершилася зустріч символічним висаджуванням алеї сакур, яка вже стала візитівкою Кузнецовська. Цю алею два роки тому Василь Яніцький подарував місту і пообіцяв, що кількість дерев тут відповідатиме віку міста. Незадовго після того дві сакури вкрали невідомі, а одне деревце не прийнялося. Тепер же на алеї сакур - 42 дерева.

Василь Яніцький та Юрій Луценко відвідали Володимирець та Кузнецовськ

Наталка ПОЗНЯК-ХОМЕНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.