Кримська війна. Зелені чоловічки проти землян

( 0 Votes )

Найбільша проблема вторгнення Росії на територію Криму – це загроза знищення планети через ядерну війну. І це відбудеться не тепер, не через те, що США виступить на захист України, а Росія під час даного конфлікту нанесе ядерні удари на знищення і отримає те ж саме у відповідь. Війна, яка знищить планету, відбудеться пізніше.

Згідно Будапештського меморандуму Росія, США, Великобританія, а також Франція та Китай є гарантами територіальної цілісності та суверенітету України. Агресія Росії показала, що не можна міняти ядерну зброю на якийсь папірець. Якщо США, Великобританія, Франція та Китай не забезпечать територіальну цілісність України, то це чіткий сигнал всім країнам про те, що ідея ядерного роззброєння в світі зазнала повного краху. Тобто повністю дискредитуються всі договори, домовленості і принципи міжнародного співробітництва, які десятиліттями вибудовували і ООН, і ОБСЄ, і ЄС, і НАТО. Ніякого визнання та поваги до демократичних цінностей та принципів вже немає. Діє тільки принцип сили.

Тому для багатьох країн, які думали про створення ядерної зброї, сумнівались, чи створювати її чи ні, сьогодні відпали всілякі сумніви. Дії Росії спонукають багато країн до того, що ядерну збою та іншу зброю масового знищення потрібно створювати. Таким чином зросте кількість ядерних держав у світі. Цілком очевидно, що конфлікти будуть виникати, і якщо їх вирішувати не політичними, а як показує приклад Росії, військовими, силовими методами, то відповідно значно зростає можливість застосування ядерної зброї. А це може призвести до тотальної ядерної війни, знищення життя на землі та знищення нашої планети. Це те, що сьогодні робить Росія, Кремль та персонально Путін. Вождь зелених чоловічків розпочав спецоперацію по ліквідації планети.

                                                                                                                                                                                    Сергій Джердж,

голова Громадської ліги України-НАТО
 

У вас недостатньо прав для коментування.