HomeСпортШахи, шашкиДва в одному: Кубок області та району!

Два в одному: Кубок області та району!

( 0 Votes )


В кінці вересня у Кузнецовську пройшов 4 етап Кубка області з шахів, який відбувся за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися 39 шахістів з Володимирецького, Дубровицького, Сарненського районів та міста Кузнецовськ. Взяли участь в турнірі і гості з Волинської та Хмельницької областей.

 З результатом 7,5 очок переможцем змагання став представник Хмельницької області Андрій Іванов. Також 7,5 очок і 2 місце в Олексія Жакуна з Дубровиці, 7 очок і 3 місце – в Олександра Забокрицького з Луцька. Четверте місце посів Петро Кукла з Городця (6,5 очок), п’яте – у Дарини Забокрицької з Луцька (6,5). По 6 очок у Юрія Римарчука з Довговолі та Володимира Кравчука з Б.Волі. У Римарчука кращий коефіцієнт Бухгольца, тож він шостий, а Кравчук сьомий. Далі йде група з п’яти шахістів, які набрали по 5,5 очок: Андрій Ткачук (Дубровиця), Іван Хомич (Воронки), Михайло Дрималик (Рафалівка), Олександр Назаров (Кузнецовськ) та Валентин Симонюк (Володимирець). За ними – з 8 по 12 місця відповідно. Перша вісімка шахістів Рівненщини отримала бали в загальний залік Кубка області.

Цей турнір водночас являвся і сьомим етапом Відкритого кубка району з шахів. Тож всі здобуті очки пішли у загальну таблицю. Таким чином, після семи етапів маємо таку картину (нагадуємо, що в залік ідуть 6 кращих результатів, тож їх і рахуємо): Дмитро Андрєєв (Володимирець) – 116 очок, Петро Кукла – 84, Іван Хомич – 80, Андрій Ткачук – 72, Володимир Кравчук – 70, Юрій Римарчук – 63, Олексій Жакун – 46, Андрій Клімцов (Володимирець) – 38, Володимир Деркач (Воронки) – 29, Федір Успенський (Воронки) – 24. В одному кроці від десятки зупинилися Михайло Дрималик та Валентин Симонюк (у них по 23 очка).

І вже у неділю у В.Жолудську пройде восьмий етап Відкритого кубка району. До участі запрошуються всі бажаючи. З’їзд учасників – на 10.00.

Олександр ГРЕБЕНЬ, голова РО ВФСТ «Колос».

 

У вас недостатньо прав для коментування.