HomeСпортШахи, шашкиВолодимирецькі шахісти - серед кращих в області!

Володимирецькі шахісти - серед кращих в області!

( 0 Votes )

Упродовж двох днів в м.Рівне 55 шахістів майже з усіх регіонів нашої області боролись за шість путівок до фіналу чемпіонату області з шахів. Вісім шахістів таке право вже вибороли за підсумками інших турнірів. Пять шахістів на цьому турнірі представляли Володимиреччину. Варто відзначити, що наші представники досягли найкращого результату за останні роки.

 Кандидит в майстри спорту Дмитро Андрєєв чотири партії виграв та п’ять звів унічию, а фінішував п’ятим, відставши від переможця Максима Затирки з Костополя на пів-очка.

Саме в останній партії Юрій Римарчук не зміг зупинити переможної ходи перспективного шахіста з Костополя. Шість очок та дев’ята сходинка дають Юрію шанс потрапити до фінальних змагань, які відбудуться в березні. До фіналу потрапив також постійний учасник районних турнірів Олексій Жакун з Дубровиці.

Інші наші представники – Валентин Симонюк, Андрій Клімцов та Ігор Губеня –фінішували в середині турнірної таблиці та зуміли в конкуренції з кращими шахістами області покращити свій рейтинг. 

Сергій Вінник,

голова районної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.