HomeСпортФутболЧемпіонат району. І ЛігаВідбулися два перенесені матчі 5 туру чемпіонату району (+відео)

Відбулися два перенесені матчі 5 туру чемпіонату району (+відео)

( 0 Votes )

 «ЗОРЯ» (Воронки) – МФК «Володимирець» – 5:2 (2:2)

28 травня, с.Воронки, 120 глядачів, оцінка поля – 3, +19*С.

Судді: Ю.Римарчук, Г.Кравчук, О.Гребень.

«Зоря»: Вадим Чугай,  А.Чугай,  С.Чугай,  М.Чугай(к),  Р.Чугай,  С.Кравчук, В.Кравчук,   В.Хомич, О.Якубський, І.Янковський, Олександр Рищиковець (І.Янковський, 90 хв).

Запасні: Василь Чугай, М.Хомич, М.Подерня, Олексій Рищиковець, О.Мазепа, Ланецький Віталій.

 «Володимирець»: О.Печончик, В.Волощук, А.Волощук, Р.Савчук, О.Шама (Ю.Лосінець, 46 хв), В.Маслей, Р.Хондока, В.Назаришин, В.Піщик (Р.Богдан, 71 хв), В.Новицький (к), Д.Дацький (Я.Ковенько, 82 хв).

Тренери: Л.Хомич, В.Лосінець.

Голи: І.Янковський (6 хв), В.Назаришин (11 хв), О.Рищиковець (20, 51 хв), Д.Дацький (39 хв), О.Якубський (82 хв), В.Хомич (83 хв).

Попередження: Р.Чугай (38 хв, неспортивна поведінка), Р.Хондока (38 хв, неспортивна поведінка).

Перші хвилини матчу засвідчили, що на полі зустрілись команди з настроєм лише на перемогу. Атаки чергувались то в одні, то в інші ворота. Тому й голів довго чекати не довелось. Загалом у першому таймі гра пройшла за рівних шансів, тому нічийний результат закономірний. На початку другого тайму «Зоря» знову досягає успіху, що й передбачило подальший хід поєдинку. Володимирчани змушені були йти в атаку, щоб відігратись, натомість воронківці вміло контратакували зусиллями Олександра Рищиковця та його партнерів. Наприкінці матчу більше сил залишилось у сільських футболістів, які забили іще два голи. Переконлива перемога. Однією з причин поразки МФК можна вважати відсутність у складі провідних гравців Віталія Брикси та Сергія Жданюка, а також майстерність гравців «Зорі» Сергія Чугая та Олега Якубського, що грають на область за команду «Ізотоп». Але все-таки в складі «Володимирця» залишилось п’ять гравців «Енергії» та два «Маяка» проти трьох районних збірників та двох гравців «Ізотопа» у складі «Зорі». Тому перемогу здобула команда, яка більше до цього прагнула та доклала максимум зусиль. За рахунок нестримної жаги до перемоги команда з Воронок минулого сезону підвищилась у класі та в цьому сезоні підтверджує свою спроможність з сильнішими командами району. Залишається побажати сільським футболістам вгамовувати пристрасті своїх вболівальників результативністю на футбольному полі взамін силових розбірок за його межами.

«Моноліт» (Кузнецовськ) – «Промінь» (Каноничі) – 2:0.

Ю.Римарчук, начальник відділу молоді та спорту управління освіти,

молоді та спорту райдержадміністрації

відео Д.Мариняк

 

У вас недостатньо прав для коментування.