HomeСпортІнші видиВолодимирчани перемогли в другому турі «Сімейних перегонів»

Володимирчани перемогли в другому турі «Сімейних перегонів»

( 0 Votes )

Обласний етап другого туру четвертого сезону спортивної гри «Сімейні перегони. Екостадіон» 20 жовтня приймав районний колегіум. Спочатку юні таланти даного закладу з оркестру барабанщиків продемонстрували свою вправність у володінні ударними інструментами, їм вдалось надати урочистості спортивним змаганням та отримати похвалу від їх учасників. Розминочний конкурс продемонстрував, що на змагання з сусідніх районів приїхали досить рівні склади команд, тому віддати перемогу наперед одній з команд ніхто не наважився.

У змагальних конкурсах з подолання перешкод по жердинах та вправніше пакувала рюкзак спортивна родина із Зарічного, з «Велотуризму» перемогу святкували Дубровичани, а  Кузнецовці виграли інтелектуальне завдання «Знавці туризму». Незважаючи, що сімя Ярут з Володимирця не перемогла жодного разу, але за рахунок стабільних виступів в усіх конкурсах наші спортсмени вибороли загальну перемогу. Одним балом їм поступилась команда Зарічного. Третьою фінішувала родина з Кузнецовська.

Призери отримали кубки, грамоти та медалі, а переможці додатково м'яч, олімпійську спортивну атрибутику та забезпечили собі участь в суперфіналі, що відбудеться в літній період 2014 року. Це вже друга сімя, яка буде представляти наш район в суперфіналі четвертого сезону спортивних перегонів.

 

сім’я Ярут з Володимирця- переможці 2 туру
Сімя переможців, на фото
 

 

Начальник відділу молоді та спорту управління

освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Ю.Римарчук 

 

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.