HomeСпортІнші видиВолодимирчани другі на турнірі з волейболу

Володимирчани другі на турнірі з волейболу

( 0 Votes )

Турнір з волейболу пам’яті Олексія Сороки, що не проводився три останні роки, відновлено та змінено формат його проведення. Ідея підвищити статус турніру до міжрайонного назріла давно, але віднайти вільне вікно у змаганнях волейболістів не вдавалось. Цьогоріч визначились з датою: останньої неділі листопада.

В приміщенні районного колегіуму до господарів приєднались сусіди з північних районів: Зарічне, Рокитне та Кузнецовськ. Не змогли взяти участь Дубровиця та Сарни.

При відкритті турніру усі присутні з повагою згадали про добрі справи Олексія Семеновича, який більше двадцяти років очолював спортивну галузь нашого району.

Турнір з волейболу пам’яті Олексія СорокиУ першому півфінальному матчі зустрілись господарі з волейболістами Зарічного. Матч видався доволі напруженим, але володимирчани менше помилялись, й перемогли з рахунком 25:19 та 25:22. Другий півфінал Кузнецовськ після легкої перемоги в першій партії (25:13), здавалось, без проблем здолає Рокитне. У другій партії декілька вдалих блоків додали впевненості сільським волейболістам, а кузнецовці почали помилятись і поступились (22:25). Третя вирішальна грається до 15 очок, початок за рокитнівськими спортсменами. Але у вирішальний момент майстерність дається взнаки, і з рахунком 15:11 перемагають наші сусіди. У матчі за третє місце Рокитне виграє у Зарічного, а Кузнецовськ доводить свій клас у матчі за перше місце з Володимирцем, який посідає друге місце.

 Переможець нагороджений кубком, а усі учасники турніру разом із грамотами отримали грошову винагороду, завдячуючи фінансовій підтримці районної організації Партії Регіонів та підприємцям Анатолію Діжурку, Андрію Козлюку, Олександру Мельнику, Юрію Сяському, Руслану Тишковцю, Олександру Троневичу, Ігорю Чугаю. Команди висловили побажання зустрічатись в подальшому. Адже саме в таких турнірах спортсмени налагоджують дружні стосунки, пропагують здоровий спосіб життя та відточують майстерність в підготовці до офіційних змагань.

Наступні районні змагання відбудуться:

1 грудня – чемпіонат району з шашок в ЗОШ № 1,

8 грудня – чемпіонат району з настільного тенісу в районному колегіумі та

15 грудня – відкритий кубок району з шахів в ЗОШ с.Полиці.

Реєстрація учасників в 10.00 год.

 

волейбольна команда Володимирця

 

Юрій Римарчук,

начальник відділу молоді та спорту

управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 

У вас недостатньо прав для коментування.