HomeСпортІнші видиЧемпіонат Володимирецького району з волейболу

Чемпіонат Володимирецького району з волейболу

( 0 Votes )

9 березня волейбольні команди району розігрували звання кращого волейбольного колективу 2014 року. Волейбольні баталії проходили у спортивному залі Володимирецького районного колегіуму, за що висловлюємо велику подяку директору колегіуму Анатолію Остапенку та його заступнику Володимиру Слотницькому.

У першій грі на майданчику зійшлися команди Володимирецького ВПУ-29 та Новаків. Сильнішими у зустрічі виявилися селищні волейболісти, які без особливих труднощів виграли зустріч.

У другій грі вихованці ВПУ-29 мірялися силами з командою «Юність» (Кідри). Молоді волейболісти дали справжній бій ВПУ-29, та все ж досвід  переміг настирливість та завзятість сільських волейболістів. Перемога знову за ВПУ-29, які й стали чемпіонами району з волейболу.

У грі за друге місце Новаки в першій партії продемонстрували всі свої техніко-тактичні вміння і навички й виграли у команди з Кідер. Та на більше їх не вистачило: в наступній партії Кідри взяли реванш і довели гру до перемоги.

Отже, Кідри – другі, Новаки – треті.

 

Чемпіонат Володимирецького району з волейболу

 

Паралельно в лісовому масиві «на БАМі» розпочалась відкрита першість Володимирецької районної федерації футболу. До вашої уваги результати першого ігрового дня:

«Моноліт» (Кузнецовськ) – «Сокіл» (Любахи) – 1 : 0

МФК (Володимирець) – «Стир» (Сопачів) – 1 : 2

Володимирецька КДЮСШ – «Промінь» (Каноничі) – 0 : 0

Олександр Гребень,

спеціаліст І категорії відділу молоді та  спорту

управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.