HomeСпортІнші видиВідбулася районна Спартакіади серед працівників закладів освіти

Відбулася районна Спартакіади серед працівників закладів освіти

( 0 Votes )

26-27 березня в районі проходили змагання у залік районної Спартакіади серед працівників закладів освіти. Першого ігрового дня у спортивних залах Володимирецького районного колегіуму та Володимирецької ЗОШ І-ІІІ №1 проходили змагання з настільного тенісу, шахів та волейболу як серед чоловіків, так і серед жінок. Слід відзначити активну участь працівників закладів освіти у даних змаганнях та їх спортивну підготовку.

Розпочалися змагання з традиційного параду відкриття. І після урочистих слів начальника управління Анатолія Рижого стартували освітянські «Олімпійські ігри», суддівство яких забезпечували тренери-викладачі Володимирецької КДЮСШ. В ході напруженої боротьби були визначені кращі у кожному виді спорту.

Так, у змаганнях з настільного тенісу серед жінок І місце посіла Світлана Булан (Мульчицька ЗОШ), ІІ місце Іванна Глушинець (Великотелковицька ЗОШ), ІІІ місце Неля Тишковець (Довговільська ЗОШ), у чоловіків І місце Юрій Мушик (Малотелковицька ЗОШ), ІІ місце Анатолій Блищик (Великотелковицька ЗОШ), ІІІ місце Юрій Антонюк (Рафалівська ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів).

У шахах переможцями стали Григорій Стадник (Великотелковицька ЗОШ) та Надія Тарасюк (Ромейківська ЗОШ), які й будуть представляти район на обласних змаганнях з шахів. Призери змагань: ІІ місце – Леонід Гулюк (Собіщицька ЗОШ) і Василина Набухотна з Озерської ЗОШ. На третій сходинці шахового п’єдесталу розмістилися шахісти з Городецького НВК Ілля Добридник та Тетяна Моцик.

Якщо у змаганнях з шахів та настільного тенісу працівникам Городецького НВК не вистачало зовсім трішечки, щоб стати першими, то у змаганнях з волейболу як серед чоловіків, так і серед жінок, їм не було рівних. Другими стали Кідрівська ЗОШ (чоловіки) та Полицька ЗОШ (жінки), третіми – Великожолудська ЗОШ (жінки) і Мульчицька ЗОШ (чоловіки).

 

Другого ігрового дня 27 березня на майданчику зі штучним покриттям стадіону «Янтар» проходили змагання з міні-футболу. І ці змагання підтвердили високий рівень техніко-тактичних навичок освітян. Про що й свідчать ігри за третє місце та звання чемпіона. Так, у грі за третє місце між командами Новаківської та Малотелковицької ЗОШ сильнішого визначили лише у серії післяматчевих пенальті. Бронзові нагороди отримали міні-футболісти Малотелковицької ЗОШ.

 

змагання з міні-футболу на стадіоні «Янтар»
 

Не менш драматичним був і фінал за участю команд управління освіти, молоді та спорту й Кідрівської ЗОШ; сильнішого виявила також спортивна лотерея. Чемпіоном району з міні-футболу серед працівників освіти стала команда Кідрівської ЗОШ.

 

Всього у змаганнях в залік районної Спартакіади працівників освіти взяло участь 27 спортивних колективів. У загальнокомандному заліку перше місце посів Городецький НВК, другими стали працівники Озерської ЗОШ, а на третій сходинці розмістилися працівники Володимирецького районного колегіуму.

І наостанок від імені управління освіти, молоді та спорту дякую працівникам закладів освіти, які прийняли активну участь у змаганнях, працівникам Володимирецької КДЮСШ, які професійно обслуговували змагання, та всім причетним до даного свята. А переможцям бажаємо вдало виступити на обласних змаганнях.

Олександр Гребень,

спеціаліст І категорії відділу молоді та спорту

управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації 

 

У вас недостатньо прав для коментування.