HomeСпортІнші видиЛітні спортивні ігри Володимиреччини (+фото)

Літні спортивні ігри Володимиреччини (+фото)

( 0 Votes )

16 липня на спортивних майданчиках РОК «Біле Озеро» відбулись літні спортивні ігри Володимиреччини. У програму змагань ввійшли пять видів  спорту: пляжний волейбол, пляжний футбол, перетягування канату, гирьовий спорт та дартс.

Право урочистого підняття Державного Прапора з нагоди відкриття спортивного свята було надано капітанам команд з Володимирця Сергію Дячуку та Полиць Аліні Стельмах, які  нещодавно були призерами обласних змагань з пляжного футболу та волейболу.

Саме з цих видів спорту найдовше тривали баталії за нагороди. А змагатись було за що.

У кожному виді призерам, окрім кубків, дістались грошові винагороди. Благодійний фонд «Наш Край» народного депутата України Василя Яніцького уже не вперше підтримує спортивні змагання на теренах району. За кошти фонду, окрім нагороджувальної атрибутики, були також придбані м’ячі для ігрових видів.

На футбольному майданчику пять команд за коловою системою визначали переможця. Перша ж гра даного турніру принесла першу сенсацію. МФК «Володимирець» поступився 2:3 Мульчицям, які швидше пристосувались до піщаного майданчика. Мульчиці не зуміли протистояти «Моноліту» (2:5) та лише в додатковий час по пенальті переграли футболістів з Половель. Новаки свої зустрічі програли й замкнули турнірну таблицю. Половлі, маючи 4 очки фінішували четвертими. Мульчиці посіли третю сходинку з доробком у 8 очок.

А вирішальний поєдинок завершився з мінімальною перевагою 1:0 Володимирчан над Варашем. Маючи по 9 очок, за рахунок особисої зустрічі переможцем став МФК «Володимирець».

На волейбольному майданчику силами мірялись одразу девять команд, включаючи чотири комади дівчат з Полиць. Перед початком було прийнято умови проведення до двох поразок. Успішно подолавши відбіркове сито турніру, у вирішальному матчі за перемогу зустрілись ті ж суперники, що і в футболі. З рахунком 2:1 перемога знову за Володимирцем у складі Олександра Гузея та Віталія Жакуна. Другий результат – за «Монолітом» у складі Романа Лози та Віталія Ткачука. Такий же рахунок було зафіксовано і в матчі за третє місце між командами Полиць та Мульчиць. Приємно відзначити, що представники слабкої статі зуміли скласти достойну конкуренцію чоловікам. Ангеліна Демчук та Катерина Лисько стали третіми.  

З перетягування у вирішальній схватці Володимирець перетягнув Мульчиці, а за третє місце «Моноліт» був сильніший за Половлі.

Змагатись з гирьового спорту зголосились 11 спортсменів з восьми населених пунктів. В черговий раз  перемогу святкував Воронківський сільський голова Леонід Хомич, його результат у ривку 140 підйомів гирі вагою 24 кг почергово лівою та правою рукою. Другий результат в Сергія Бовгирі з Вараша – 115 підйомів. Третє місце з результатом 60 підйомів дісталось Юрію Римарчуку з Довговолі.

29 учасників змагались у вправності з дартсу. За результатами трьох етапів свої снайперські здібності підтвердив Сергій Жданюк з Володимирця (138 очок з 180 можливих). Друге місце дісталось Олександру Яйчені з Вараша, який поступився переможцю лише трьома очками. Третій результат показав Сергій Коцюбайло з Мульчиць (131 очко). За прідсумками п’яти видів спорту серед  дев’яти населених пунктів загальну перемогу святкували представники  Володимирця (214 очок). Друге місце дісталось спортивному клубу «Моноліт» (195 очок). Третій результат за Мульчицями (167 очок).

Свято завершилось з позитивними емоціями на мажорній ноті. Усі учасники, окрім нагород, отримали заряд бадьорості. Спортивне життя продовжується.

 
 
 
 

 

 

Сергій Вінник, головний суддя змагань. 

 

У вас недостатньо прав для коментування.