HomeСпортІнші видиУспіх володимирчан на обласних спортивних іграх

Успіх володимирчан на обласних спортивних іграх

( 0 Votes )

3 вересня за підтримки благодійного фонду «Наш край» у місті Дубровиця відбулися обласні спортивні ігри Рівненщини серед місцевих рад і сільських громад «Краще спортивне село 2017 року».

У цих зональних змаганнях взяли участь шість північних районів та три об’єднані територіальні громади. Змагалися спортсмени у чотирьох видах: волейбол, шашки, настільний теніс та гиря.

Старт нашим спортсменам не вдався. Вже у першому виді  змагань волейболісти програли першу партію спортсменам Миляцької ОТГ Дубровицького району. Але у другій партії вирівняли гру і довели свою перевагу, перемігши з рахунком 25:20. Третя партія була вирішальною – і наші хлопці впевнено перемогли з рахунком 15:11.

 У цей же час у другому спортзалі проходив поєдинок між Сарненськими та Клесівськими волейболістами. Тут сильнішими були сарненчани. Змагання проходили за коловою системою. Тож на нас чекали ще два суперника. Володимирчани впевнено перемогли клесівських спортсменів з рахунком 25:17 і 25:11, а відтак – і своїх географічних сусідів, команду Сарненського району, з рахунком 25:19 і 25:21.

Отже, перше місце у наших волейболістів. Проте в інших видах змагань ми були слабшими: тенісисти і шашкісти стали лише третіми.

В особистому результаті Дмитро Кондратишин другий, а його напарниця Люба Мозуль – четверта. Олександр Русін та Марина Шкіндер вибороли третє і четверте місця в особистому заліку. А наш молодий гирьовик Ігор Сад четвертий: поступився досвідченішим  КМСникам з Сарн та Дубровиці. Загальнокомандне місце володимирчан – третє.

С.ВІННИК,

голова РО ВФСТО «Колос».

 

У вас недостатньо прав для коментування.