HomeСпортІнші видиСпортивні новини Володимиреччини

Спортивні новини Володимиреччини

( 0 Votes )

Волейбол

У суботу, 24 лютого відбулись змагання з волейболу та гирьового спорту в залік обласних сільських спортивних ігор Рівненщини. В м. Березне змагались представники з північного регіону нашої області.

Минулого року на аналогічних змаганнях наші спортсмени фінішували другими в обох видах спорту. Цьогоріч володимирчани не змогли зібрати усіх сильніших спортсменів та скласти достойну конкуренцію фаворитам турніру.  В обох видах програми показали четвертий командний результат.

Варто відзначити нашого ветерана, голову Воронківської сільської ради Леоніда Хомича (на фото), який став кращим у своїй ваговій категорії та показав другий результат серед усіх гирьовиків у ривку з результатом 110 підйомів.

 

Сімейні перегони

У неділю, 25 лютого в м.Сарни відбулись змагання ІІ туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони».

Районну команду цього разу представляла сім’я Ярут з Володимирця: тато Олександр, мама Ірина, син Олександр та дочка Христина. Два роки назад ця спортивна родина уже перемагала в третьому етапі обласних змагань. Нині з шести конкурсних випробувань у трьох представники Володимиреччини стали першими та на один бал випередили господарів.

Переможці в обласному етапі окрім кубка, призів, грамот та медалей отримали шанс поборотись за головний приз турніру в Суперфіналі, який відбудеться в літній період.

Для тих, хто прагне долучитись до участі в проекті здорового способу життя та активного сімейного дозвілля, пропонуємо взяти участь у ІІІ турі спортивної гри «Сімейні перегони», який відбудеться в травні.

Тож слідкуйте за повідомленнями в районній газеті. Необхідна умова для участі: учасники не просто команда гравців, а сім’я. Завдання підбираються оптимальні для різних категорій учасників, тому вік не впливає на досягнення учасників.

 

Юрій Римарчук

 

У вас недостатньо прав для коментування.