HomeСпортІнші видиСезон пляжного волейболу розпочато

Сезон пляжного волейболу розпочато

( 0 Votes )

Вже другий рік поспіль пляжний волейбол відбувається у Володимирці. Так, у неділю, 24 червня, районний  колегіум приймав всіх бажаючих взяти участь у цьому виді спорту. Хоч на цей турнір заявилося лише чотири команди, та змагання пройшли в дуже цікавій боротьбі.

Першими на спортивний майданчик вийшли молоді спортсмени з Полиць, де в команді була жінка та більш досвідчені волейболісти з Володимирця,  які представляли селищну раду.

Так, очікувано переміг досвід, але молодь також проявила характер, показавши досить хорошу гру.

Команда селищної ради, вигравши в двох партіях цей поєдинок, чекала свого суперника на фінал. Друга гра між командами Володимирецького колегіуму та ВПУ-29 закінчилась перемогою команди училища.

За третє-четверте місця змагалися поличани та колегіум. Тут сильнішими були володимирчани, хоча інтрига в цьому поєдинку була.

Фінальна частина обіцяла бути більш драматичною, але волейболістам ВПУ, напевно, не вистачило сил, а мокрий піщаний майданчик допомагав досвідченішим спортсменам із селищної ради. Тож райцентрівці перші, ВПУ – другі, а районний колегіум - третій.

Команди-призери були нагороджені кубками від благодійного фонду «Наш край», грамотами відділу молоді та спорту  райдержадміністрації та районної організації ВФСТ «Колос».               

 Голова РО ВФСТ «Колос»                        Сергій  Вінник

                                                                                                                                                                                                             

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.