HomeСпортІнші видиУ Кузнецовську відбувся всеукраїнський турнір з боротьби пам’яті В.Брунька

У Кузнецовську відбувся всеукраїнський турнір з боротьби пам’яті В.Брунька

( 0 Votes )

XI Всеукраїнський турнір з греко-римської та вільної боротьби пам’яті Валерія Брунька пройшов у спорткомплексі Рівненської атомної електростанції 31 травня – 1 червня. Участь у турнірі взяли 112 спортсменів віком від 8 до 12 років. Генеральним спонсором змагань виступили ДП НАЕК «Енергоатом» та профспілковий комітет ВП РАЕС.

Цьогоріч учасниками змагань стали дев’ять команд з Рівненщини та Волині: збірні команди міст Рівного, Костополя і Нововолинська, Березнівського, Володимирецького, Костопільського, Сарненського районів, а також дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Кузнецовська та комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ВП «Рівненська АЕС». Всього 112 спортсменів: 89 хлопців та 23 дівчини. Змагалися вони у різних видах боротьби: хлопці – у греко-римській, а дівчата – у вільній.

Привітали юних борців голова Федерації греко-римської боротьби м.Кузнецовська, начальник управління соціального розвитку РАЕС В’ячеслав Переходько, голова первинної профспілкової організації РАЕС Іван Мельник, віце-президент українського ядерного товариства Володимир Коровкін, голова комітету фізкультури і спорту кузнецовського міськвиконкому Анатолій Шкабура, заслужені тренери України Володимир Чудінов та Микола Шинкар. Головним суддею змагань став Василь Корнілов.

Також у рамках турніру були нагороджені найкращі спортсмени відділення греко-римської боротьби КДЮШС ВП РАЕС.

Усі переможці та призери нагороджені медалями і кубками.

Традиційний турнір з греко-римської та вільної боротьби проводиться в пам’ять про Валерія Брунька, який працював на посаді заступника генерального директора РАЕС з кадрів та соцрозвитку та велику вагу приділяв розвитку спортивного руху на Рівненській АЕС та в Кузнецовську.

 

Учасники всеукраїнського турніру з боротьби пам’яті В.Брунька
 
Учасники всеукраїнського турніру з боротьби пам’яті В.Брунька
 
Голова Федерації греко-римської боротьби м. Кузнецовськ В.Переходько вручив нагороди кращим борцям КДЮСШ

 

 УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВ'ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.