HomeСвіт цікавогоСвіт цікавогоЕксклюзивний гороскоп від астролога Галини Тєтєнєвої: Володимиречччина – 2015

Ексклюзивний гороскоп від астролога Галини Тєтєнєвої: Володимиречччина – 2015

( 0 Votes )

Прогнозів сьогодні ніхто не дає. Тим паче на геополітичну тематику. Не дають по тій причині, що прогноз «темний», а по-друге – це гріховна справа заглядати Творцю за пазуху. Проте наука і тисячолітній досвід мають свою точку зору на майбутнє.

 Але до настання справжнього Нового 2015 року (до 19 лютого 2015 року) є час для складання, а згодом і порівняння експрес-прогнозу. Враховуючи, що сьогодні немає заборонених тем, а інформація народне надбання, це надбання має працювати за принципом: поінформований – значить попереджений.

Якщо взяти карту України, то над її територією панує вплив сузір’я Тельця. Це дуже добрий знак, позитивний для розвитку на тисячоліття, багатства і здоров’я як у Тельця.

Рівненська область підпадає під вплив знаків Ваги та Скорпіона. А вже наш Володимирецький район «підпорядковується» Небом сузір’ям Скорпіона та Стрільця.

Треба сказати, що знак Скорпіона, який командує парадом (з 24.10 по 22.11) та Стрілець (з 23.11-21.12), не завжди несе позитив. Вплив Неба однаковий і на рослину, і на тварину, і на людину, і на територію. Захочете більше знати про подальшу долю свого села і його майбутнє берете звичайний гороскоп, яких нині греблю гати. Знаходите, під якою зіркою випадає село, і порівнюєте, що вам вчені люди рекомендують та прогнозують. Все просто, хоча всьому вірити теж не варт.

Овен (21.03 20.04), квітень, Володимирець, Каноничі (куток Полоси), Дубівка, Великі Цепцевичі, Нетреба, Чаква (північна частина).

Робота і ще раз робота. Не можна зупинятися на досягнутому. Якщо упродовж 2-3 років підряд ваша робота і домашні заняття приносили вам користь – строго продовжуйте цей курс, ні на що не відхиляйтеся. Менше кредитів, мінімум позичок. Взяті гроші треба віддавати. Не суперечте старшим. Подружіться і одержите омріяне сповна. Найкращий період у досягненні мети кінець вересня і весь жовтень. Не пропустіть шанс.

На любовному фронті у молодих і старших жителів цих сіл успіх супроводжуватиме тих, хто чесний і порядний, не лізе у чужий сад, поле, город та сім’ї. Інтернет-знайомства категорично (як діагноз!!!) протипоказані. Бути уважними в дощ на дорозі. Питна вода просить уваги (інфекції в липні-серпні, алергія).

Телець (21.04 20.05), травень, – Довговоля, Берестівка, Острівці, Любахи, Жовкині, Великий і Малий Жолудськ, Антонівка, Сварині, Городець, Ромейки, Велихів.

Що в Україні, те ж саме буде і в цих селах, тільки у меншому масштабі. На Сході України війна у Городці по організаційних питаннях державного дослідного господарства вона триватиме не менше двох років (точніше, до 16.03.2016 року). Земля у селах Сварині, Велихів та Городець буде розпайована. Стоїть побудова чи перенесення якоїсь важливої структури по шляхах та охороні мостів у Антонівці, щось на зразок мостобудівної військової частини; якась добра переміна в держлісгоспі, розширення повноважень, зарибнення ковбань, ставочків. Поділ залізниці і повернення забраного.

Липень щасливий для зміцнення соціальних позицій. Цей рік принесе великі переміни усьому району, але жителів цих сіл вони торкнуться чи не найбільше. Є порада зустріти їх спокійно, наче вони сусідські (районні), а не ваші. Не беріть участі в авантюрних проектах!!! У плані романтичних зустрічей є позитив. Не розтринькуйте гроші на розваги, починайте будуватися! Здоров’ю ніщо не загрожує, лише зверніть увагу на харчування. Менше крику та емоцій – довше проживемо.

Близнюки (21.05 – 21.06), червень, – Сошники, Іванчі, Полиці, Рафалівка, Олізарка, Суховоля, Кошмаки.

Рік хороший для духовного росту, зміцнення здоров’я та покращення відносин у сім’ї. Рік хороший для весіль і народження дітей (березень, квітень та листопад), особливо у вашій зоні. Не гайте часу доведіть свої плани до завершення. Це стосується рахунків, кредитних зобов’язань, інвестиційних програм. Якщо ви проживаєте на цій території і народжені в період з 21.05 по 21.06, – вам карти в руки. Рік відкриває багато перспектив. Скористайтеся! Свою точку зору доказуйте аргументовано і спокійно. Нестабільна ситуація у ЗМІ, в освіті, на пошті, у рекламних агентствах та в туризмі (дилетанти зазіхнуть на вашу інтелектуальну і матеріальну власність і з великим тріском програють). В романтиці позитив. А щодо здоров’я – берегтися від інфекцій та вірусних захворювань. Увага з 25.07 по 12.08: маленькі травми можуть принести великі проблеми. Дотримуйтеся гігієни та санітарії.

Рак (22.06 22.07), липень, Маюничі, Заболоття, Острів, Балаховичі, Чудля.

Присвятіть цей рік своїй сім’ї та зростанню її благополуччя. Ваше благополуччя буде залежати тільки від того, наскільки ви грамотно можете розпоряджатися своїми фінансами. З 18.02 по 22.03 щасливий шанс в досягненні запланованого. Оплата лише по факту. З 29.09 по 25.10 – вдалий час для покупок та продажу. Не лізьте в чужу сферу, тим паче у чужу шахту чи яму. На ниві кохання – сім’я. По здоров’ю – не нервуватися. Гіпертонія нагадає про себе. Партнери та друзі не зрозуміють вашої поведінки як у Робінзона Крузо. Під осінь – переміни і кар’єрний ріст.

Лев (23.07 – 23.08), серпень, Кузнецовськ, Стара Рафалівка, Бабка, Собіщиці(східна сторона), Сопачів.

Дуже продуктивний рік. Що недоодержали за 7 років свого труда –отримаєте сповна. Навіть через суд. Якщо ви плили за течією течію й одержите. Нових справ не починати. Дивіться за документами (чи правильно оформлені). Плануйте особистий бізнес. Щоб покращити своє матеріальне положення, поверніться обличчям до своїх рідних дітей та дружини. З 8.05 по 28.05 непередбачувані трати на дітей. Подалі від кредитів, не позичайте комусь власних грошей. Готівка – ось ваш козир. В сімейному полі – все залежить від кожного. По здоров’ю – не грайтеся з делікатесною їжею. Споживайте прості і натуральні продукти. До владного «коритця» не суньте копитця: вас можуть звинуватити у зловживаннях та порушенні Закону. Бережіться улесливих друзів. Робіть друзів із числа ворогів. Більше досягнете!

Діва (24.08 23.09), вересень, – Березино, північно-західні частини Собіщиць і Сопачева.

Ви на порозі. 9 років вашої напруженої праці уже в минулому. Попереду – неясне майбутнє. Врятують вас знання. Поділіться досвідом і будете на коні. Будьте пильними. Досягти успіху допоможе талант, діти і сім’я. З «гарячки» чи злості на рідних не продавайте нерухомість, дім, новобудову, пай, землю. Липень порадує і ростом і успішним публічним виступом. Будуйтеся! Хутір у майбутньому стане престижним селом. Бажання легко заробити (зокрема, на шпигунстві) зіграє злий жарт. Березень найбільш вигідний місяць для збагачення. В коханні – будьте обережні, щоб вас не обдерли як липку. Краще повернути «старого» друга чи подругу, ніж взяти гадюку на груди. Щасливі періоди для знайомств і покращення подружніх відносин – березень, квітень, листопад. Емоційні хвилювання – причина погіршення здоров’я.

Ваги (24.09 – 23.10), жовтень, – Більська Воля.

У цьому році виграють ті, хто займеться зміцненням своєї власної сім’ї, дітей. Відійде із сім’єю в новий дім або почне будуватися. Словом, поталанить тим, хто піде на свої хліба і в батьків не позичатиме на хліб гроші. Проблеми з родичами будуть. Гроші не позичати. Кожен повинен мати своє. Покажіть, що ви майстер своєї справи. Не засуджуйте рідних зрозумійте їх. Менше поділу – більше статку. Працюйте на свою популярність. Лютий, березень, червень та липень – найкращий час для чесного заробітку. З 25.07 по 28.08 складний період у взаємостосунках із лісниками, рибінспекторами та міліцією. Хороший заробіток та покупки чекають вас з 25.09 по 29.10.

Любов: рік може здивувати поверненням «минулого». Намагайтесь вогонь скандалів у сім’ї гасити ще у зародку. І все буде добре; із здоров’ям теж, якщо не навісите на себе торби фінансових боргів. За них вас можуть отравити (горілкою і делікатесами) в період з 25.07 по 12.08. Найбільше це стосується людей у формі, правоохоронних органів, тощо. Будьте чесними!

Скорпіон (24.10 – 22.11), листопад, Щоків, Рудка, Озерці, Городок, південно-західна частина Мульчиць.

Ваші здібності і досягнення залежать від впевненості в собі. Все, що трапилося у вас дома, – залишайте вдома. Не виносьте сміття із власної сім’ї – цим сміттям можуть скористатися ваші конкуренти і вороги. Зверніть особливу увагу на документи, їх оформлення. Нові договори піддайте сумніву, перевіряйте їх законну правильність. Відновіть свій навчальний процес. Йдіть навчатися на водія, механізатора, електрика та самостійно освоюйте практику надання першої медичної допомоги. Це вам стане в пригоді. Перш, ніж збиратися за кордон, сім разів відміряйте…

Скористайтеся часом з 3.06 по 7.07 для досягнення запланованого. Не розкидайтеся годинами та днями. Плануйте роботу, зустрічі, побачення з рідними. Гроші – не самоціль. Думка про гроші може негативно позначитися на здоров’ї. А його не купиш. Реєструвати шлюб Скорпіонам в цьому році не бажано. Всі хвороби від нервів. Не допускайте перевтоми. Зверніть особливу увагу на питну воду. Бережіться інфекцій у червні, липні, серпні.

 Стрілець (23.11 – 21.12), грудень, Мульчиці (північно-східна частина), Бишляк, Великі Телковичі.

У жителів цих населених пунктів в цьому році на перший план вийдуть питання матеріального забезпечення. Переважно мужчини не упустять цей шанс. Добровольці одягнуть форму і зароблять по контракту те, що бажають. Відновиться дружба із знаменитостями рідного краю. Відриється мисливський бізнес, який стане прототипом воєнізованої частини, із мешканців села. Поява таких структур носить державницький характер. Цікаво: все, що в цьому році робитимуть Стрільці і що закладатиметься в основу бізнесу, це все працюватиме в майбутньому 30 років. Якщо відкриють, наприклад, у Бишляку інститут по підготовці космонавтів, а в Телковичах духовну семінарію, то 30 років їх діяльності успіх гарантований. Фінансові питання можуть стати причиною непорозумінь у сім’ї. А гонитва за матеріальними благами, неправильний розподіл фізичних навантажень і сил може призвести до виклику «швидкої допомоги». Бережіть себе. Не їжте сирої чи недосушеної риби.

Козеріг (22.12 – 20.01), січень, – Луко, Біле, Малі Телковичі.

Козерогам вартує задуматися над майбутнім. Підбити підсумки та спланувати подальше життя ще на 20 років. Це важливо. Нестійка ситуація в цьому році переслідуватиме працюючих, особливо людей, пов’язаних із кредитно-фінансовою сферою. Не пропустіть шанс колективної поїздки у червні-липні. А от у серпні уникайте конфліктних ситуацій із контролюючими організаціями, правоохоронними органами. Краще уступити своє місце добровільно, ніж 5 років ходити по судах. Не потакайте дітям – вони своїми забаганками можуть «очистити» ваш гаманець. Особисте життя займе головну віху у вашому бутті. Не наробіть помилок – тримайтеся берега і сім’ї, яка є, так буде дешевше. Поїздки на Схід не принесуть радості. Для здоров’я аварійний період з 10.11 по 13.12. віддайте борги і дотримуйте даного слова.

Водолій (21.01 – 20.02), лютий, – Липне, Зелене, Воронки, Радижево, Хиночі, Степангород.

Головне в цьому році – вміння працювати в команді, навчитися слухати інших та йти на компроміс. Ви потребуєте захисту, кохання, підтримки. Відкиньте страхи та невпевненість і – вперед. Хороший рік для шлюбу. Вас оцінять. Прийде слава і успіх за ваші наполегливі і чесні труди. Проте потрібно бути уважними до електрики, вогню, електроприладів та вибухових матеріалів. Є попередження щодо ситуацій на дорозі, конфліктів із службою ДАІ та страховими компаніями. Не сваритися з колегами «один у полі не воїн». Хороший рік для «вільних» Водоліїв. Сімейним – триматися руками і зубами рідного берега. Сімейно-побутові негаразди негативно можуть позначитися на вашому здоров’ї. Будьте мудрішими — ви ж так вмієте обходити гострі кути! Бережіться продажних «товаришів», особливо слід берегтися працівникам освіти та лісу.

Риби (21.02 – 20.03), березень, – Половлі, Зелениця, Красносілля, Озеро, Новаки, Каноничі, Кідри, мікрорайон Бурки Володимирця.

Час життя і втрачені можливості ніколи не повертаються. Хороший рік і для роботи, і для романтичних стосунків. Є шанс добре заробити на «піарі», комусь допомогти. Щоб досягти успіху, «заручіться» підтримкою домочадців. Плануйте кожен крок. При оформленні документів, договорів – максимальна увага. У людних місцях на початку літа проявляйте обережність – є можливість покраж, включаючи й автотранспорт. Таємниці, що розкриються, можуть зіграти злий жарт. Більше слухайте – менше говоріть. Бажано закінчити курси акторської майстерності, щоб впевненіше себе почувати на громадських слуханнях. Відновити зв’язки (написати простий лист і відіслати поштою) рідним за кордон. Це в майбутньому буде офіційним підтвердженням і допомогою. Здоров’я Рибок повністю залежить від них самих. Виключити із раціону спиртні напої, гострі страви. Більше бувати на природі. Вивчіть молитву або нову пісню, яка супроводжуватиме вас і буде служити оберегом або як талісман. Для Володимирця (його основна територія під впливом Риб) цей рік притягуватиме криміналітет і не завжди служитиме позитивом. Всім берегтися вогню та бути уважними до роботи електроприладів.

Галина ТЄТЄНЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.