HomeНаше життя

Наше життя

Едуард Ошита: "Можливо, хоч після створення Полицької ОТГ і перевиборів на атовців звернуть увагу?"

( 0 Votes )

Полицьких атовців досі не забезпечили земельними ділянками, які їм гарантовані законом. Про це розповів колишній боєць 81-ї Окремої аеромобільної бригади Едуард Ошита, який проживає в селі Іванчі.

Едуард Ошита був мобілізований у військо під час 4-ї хвилі наприкінці 2015 року. З Житомирського полігону був направлений до Слов'янська. Тримав оборону селища Опитне поблизу Донецького аеропорту.

 

Як поїхати з дитиною за кордон, коли один із батьків боржник з аліментів?

( 0 Votes )

Для того, щоб скористатися правом поїздки з дитиною за кордон, той з батьків, який проживає окремо від дитини, повинен належно виконувати батьківські обов'язки.

І, що найголовніше, не мати заборгованості зі сплати аліментів. А як бути, якщо «колишній» аліментів не платить і дозволу на виїзд не дає?

 

Чому 18 тисяч жителів краю – у червоному списку медиків?

( 0 Votes )

Пропонуємо задати питання про реформу первинної ланки медицини та гарантовано отримати на нього відповідь

В Україні з 1 липня 2019 року пацієнти, які не обрали собі сімейного лікаря і не уклали з ним угоди, обслуговуватимуться у лікарнях та поліклініках виключно на платній основі. Адже поліклініки отримуватимуть гроші лише на тих пацієнтів, які уклали декларації з лікарями.

 

Олександр ОСМОЛОВИЧ: "Кожен владний крок - в інтересах громади"

( 0 Votes )

 

На запитання «ВВ» відповідає селищний голова Володимирця Олександр ОСМОЛОВИЧ

 

Інтерв’ю з головою Володимирецької РДА Ярославом Березюком

( 0 Votes )

Після завершення рад регіонального розвитку у кожній сільській та селищній радах уже визначилися зі своїми перспективними напрямками розвитку.

На черзі – визначення стратегії розвитку всього району на найближчих три роки. Які об’єднані громади можуть потенційно з’явитися у районі, чи насправді покращиться сільська медицина в результаті реформування, коли нарешті візьмуться за ремонти доріг і за які саме, чи не закриють нашу «кукушку» і чи розширюються бурштинові «клондайки»?

 

Сторінка 1 з 87