Із редакційної пошти

Едуард Ошита: "Можливо, хоч після створення Полицької ОТГ і перевиборів на атовців звернуть увагу?"

( 0 Votes )

Полицьких атовців досі не забезпечили земельними ділянками, які їм гарантовані законом. Про це розповів колишній боєць 81-ї Окремої аеромобільної бригади Едуард Ошита, який проживає в селі Іванчі.

Едуард Ошита був мобілізований у військо під час 4-ї хвилі наприкінці 2015 року. З Житомирського полігону був направлений до Слов'янська. Тримав оборону селища Опитне поблизу Донецького аеропорту.

 

Чи й далі триватиме безкарне бурштинове свавілля на Поліссі?

( 0 Votes )

Проблема злочинного промислу добування сонячного каміння на теренах поліського краю уже не те, що давно всім відома, а й, навіть, набридла, бо окрім балаканини і політичних спекуляцій на цій темі реальних зрушень  не відбулось упродовж десятиліть.

Більше того, останнім часом нелегальне старательство активізувалось у новій схемі, де «кришувальники» заробляють неймовірно великі гроші на тих людях, котрі вимушено наймаються на старательські роботи, не задумуючись, що допомагають злочинцям  грабувати свій народ.

 

Звернення жителів сіл Біле, Малі Телковичі та Новосілки (+скан) ОНОВЛЕНО!

( 0 Votes )

Доброго дня, шановна редакція «Володимирецького вісника».

Звертаються до Вас за допомогою жителі сіл Біле, Малі Телковичі та Новосілки з кричущим питанням: «Коли до нас буде їздити автобус?»

 

Бездіяльність Райдержадмінстрації в галузі перевезення пасажирів

( 0 Votes )

Пишу листа до Вас, може Ви допоможете нам.

У 2016 році передали проведення тендерів на внутрішньорайонні рейси райдержадміністраціям, де в правилах прописано було, що до вигідних рейсів можна було приставляти невигідні рейси. Потім побачив оголошення про проведення тендерів на перевезення пасажирів у Володимирецькому віснику (початок 2016 (десь номери газети січень-березень, немаю підшивки прошу Вас уточнити),

 

Бюрократи: одна з історій про боротьбу з чиновницькою байдужістю

( 0 Votes )

Вважаю за потрібне розповісти через газету про 5-місячну «війну» з місцевими державними чиновниками щодо виконання їх функціональних обов’язків по соціальному захисту малозабезпечених сімей.

Суть полягає в тому, що посадові особи управління освіти райдержадміністрації дали вказівку директорам шкіл надавати пільгу на харчування дітей 1-4 класів з малозабезпечених сімей після реєстрації в школі відповідної довідки управління соціального захисту населення райдержадміністрації (проте в самій довідці вказано дату дії пільгового статусу з місяця звернення на призначення чи продовження).

 

Сторінка 1 з 8