HomeКультураОфіційноВолодимиреччина фестивалить на Зелених святах (+фото)

Володимиреччина фестивалить на Зелених святах (+фото)

( 0 Votes )

 

Колоритно і енегретично-позитивно прошумів травень у Володимиреччині культурній!

Сільські мережеві фестивалі  у майже десятьох громадах  гучно і людно підтвердили бажання  своїх мешканців насолодитись аматорським мистецтвом, розвагами та мистецькими акціями.

Обєднані зусилля сільських рад,освітян,культпрацівників та громадськості вилились у грандіозні проекти: відзначення Дня памяті та примирення.День перемоги над нацизмом у другій світовій війні,День вишиванки,всеукраїнський флешмоб «Вишиванка-твій генетичний код», відзначення річниці перепоховання праху Т.Шевченка ,»Городець у вишиванці».

Городецькі «Берегиня» та троїсті музики,делеговані відділом культури і туризму, привітали від Володимиреччини місто Березне,давши майстер-клас нашого фольклору.

 А окремо варто сказати про нашу участь у VII відкритому етно-тур-фесті «Бурштиновий шлях»,що минулої неділі відбувся у Млинку,Зарічненського району.

Проект-дітище величезної команди,перекочував,згідно положення ,до сусідів. Наш район представлений командою у складі народних аматорських колективів КЗ «Володимирецький РБК» «Верес»,»Дивоцвіт»,народної музики, Мульчицьких «Веселих Солох» та фольклористів,майстра-умільця Івана Власова з «бекачами». Туристично-інформаційний офіс презентував Володимиреччину туристичну в асортименті поліграфічної,рекламної та сувенірної продукції,розробленої відділом культури і туризму. А очолював цю команду Володимир Хоружий,який і привітав сусідів зі святами та відкриттям –естафетою фестивальної гостини.Дубровиччина,Рокитнівщина,Володимиреччина та Зарічненщина фестивалила гучно і професійно:різноманіття жанрів та виступів не лишили байдужими  кількасотенну глядацьку аудиторію, яка ,хто на сонечку.а хто в холодочку сосен насолоджувалась концертом та ярмаркою.

Вузькоколійна «кукулька» двічі відвідала подію,довозячи в крайні точки слідування туристів та гостей свята.

Як то кажуть в народі : «людей подивились і себе показали». До нових зустрічей!

 

 

 

Людмила Босик

 

У вас недостатньо прав для коментування.